Office 365

Din fantastiska arbetsplats!

Där du vill vara

Ditt nya kontor finns till stor del i molnet. Därför kan du arbeta hemifrån, på resande fot – var du vill egentligen. Dessutom finns det både i din mobil, din surfplatta och din dator. Vi tycker att du förtjänar att arbeta med det du tycker mest om precis när du vill och på den plats där du trivs bäst.

Nu river vi murarna

Ni skapar innovation och kreativitet när ni samarbetar över organisations- och bolagsgränser. Vi hjälper er att arbeta tillsammans på ett lättare sätt.

Det ska vara enkelt

Luta dig tillbaka och fokusera på din verksamhet. Stretch ser till att din arbetsplats fungerar som den ska. Vårt trevliga och kompetenta team finns alltid där för dig.

Alla fungerar olika

Du har investerat i en fantastisk plattform. För att få ut mycket värde vill ni utnyttja möjligheterna fullt ut. Vi är vid er sida och hjälper er ta små steg framåt. Vi håller utbildningar och ser till att alla användare följer med på resan.

Passa på att träffa oss

Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt möte där vi övergripande diskuterar din affär, dina utmaningar och hur Office 365 kan stötta dig. Du får också en överblick av investeringen. Kontakta Daniel för ett möte! daniel.terborn@stretch.se

 

Kontakta oss

Hur fungerar det?

Full service via Stretch

Vi tillhandahåller en tjänst på månadsbasis med tre alternativa paket som kan kombineras. Vi ger er licenserna för Office 365 samt vår support Easy för en fast månadskostnad. När ni vill ha utbildningar och extra anpassningar kan ni ansluta er till vår tjänst Custom istället, alternativt lösa det direkt som konsulttjänster. Konsulttjänster på begäran kallar vi Pro. Du kan läsa mer om dessa tjänster längre ner.

Signicat, Salesforce

Utbildning är en accelerator

Vi ger er en snabb och trygg start med riktade utbildningsinsatser. Våra utbildningar är interaktiva och vi hjälper alla deltagare att praktiskt arbeta på sin egen dator och mobil.

Sessionerna är 1-4 timmar beroende på ämne och tanken är att ni kombinerar flera sessioner till en utbildning som passar just er verksamhet.  Alla deltagare får tillgång till enkla videomanualer för att friska upp minnet senare.

Pris för våra utbildningar

En heldags utbildning med två utbildare har ett pris från 5000 kr/deltagare, vid 15 deltagare som är maxantal. Ni som prenumererar på vår Easy-tjänst får 20% rabatt på alla utbildningar. Nedan följer ett antal exempel på vilken typ av utbildningar vi erbjuder.

En fast månadskostnad

Genom vårt partnerskap med Microsoft kommer Stretch hantera era licenser för Office 365. Priset är detsamma som att köpa det direkt från Microsoft. Vi hjälper er analysera vilken variant av Office 365 ni skall köpa för era användare.

 • Mail (Exchange)
 • Filhantering och backup (OneDrive)
 • Intranät (SharePoint)
 • Office-paketet (Word, Excel, …)
 • Socialt nätverk (Yammer)
 • Videokommunikation och chat (Skype)
 • Och mycket mer…

Support och underhåll. Vi omsluter Office 365 med vårt team. Tjänsten är standardiserad för att maximera värdet och betalas via en fast månadsavgift. Tack vare denna grunden behöver ni inte ha en egen anställd som skall hantera och förstå Office 365 i detalj.

 • Garanterad tillgänglighet
 • Användare och resurser
 • Dokument- och informationsstruktur
 • Rättigheter
 • Stöd vid fel som uppstår i Office 365
 • Licenser och kostnadsfördelning
 • Övervakning och underhåll

Utbildning och anpassning. Vi kompletterar Easy med extra tjänster som anpassas till er. Genom en utökad månadsavgift får ni en timbank att utnyttja som ni vill när det passar er.

 • Avancerade anpassningar av Office 365
 • Utbildningar
 • Utveckling av mobila appar
 • Utveckling av nya funktioner
 • Rapporter och analyser med Power BI
 • Köpa färdiga paket från Stretch

Konsulttjänster. Alla våra tjänster finns även tillgängliga att köpa fristående en och en, till fast eller löpande pris.

Färdiga paket

Vi erbjuder flera paket som är aktuella i början av en övergång till Office 365. Dessa paket kan köpas antingen som en del i Custom-tjänsten eller som fristående paket.

Prisexempel för migrering av konton och e-mail

För att ni skall få få en känsla av prisbilden så kommer här ett exempel. En typisk migrering för ett företag med 200 anställda som vill synkronisera sina användare med ett lokalt AD samt migrera sina email till Office 365 har ett ungefärligt pris på SEK 80 000. Detta inkluderar möten, teknisk analys, grundläggande uppsättning av Office 365, DNS-hantering och en rullande (hybrid-) migrering så att det blir minimal störning av er vanliga verksamhet.

Hur går det till?

 1. Kom igång

  Workshops tillsammans för att ta reda på era behov och analysera hur er situation ser ut idag. Därefter skapar vi gemensamt vägen framåt.

 2. Flytta över

  Om ni inte redan har Office 365 så hjälper vi er att komma igång – vi flyttar era mail, konton och filer. Vi gör det i små steg så att alla hänger med.

 3. Utbildning

  Vi utbildar era medarbetare så att ni får ut maximalt värde av investeringen. Utbildningarna är anpassade efter era behov.

 4. Fråga om hjälp

  Vår grymma support finns tillgänglig när ni behöver hjälpen som mest. Vi bryr oss om att hitta lösningen för er.

 5. Anpassningar

  Vi fortsätter att anpassa tjänsten för er i små steg. Vi börjar resan tillsammans och med tiden lär vi känna er bättre och bättre. Då kan vi identifiera nya behov som dyker upp och tillsammans skapa er fantastiska arbetsplats.

Vi skapar din arbetsplats med små steg

Flytta över dina användare, e-mail och filer till Office 365. Börja använda Office-programmen på rätt sätt. Säkerställ att du har tillgång till e-post, möten och dina senast ändrade filer på datorn såväl som i mobilen.

Utforska de nya komponenterna i Office 365. Vilka komponenter finns och kan skapa mervärde för din organisation? Exempelvis hur du kan arbeta med och dela information effektivare. Sätt upp videomöten med Skype och skapa ett socialt nätverk med Yammer, för att nämna några exempel.

Anpassa kontinuerligt för din verksamhet. Vi skapar stöd för era verksamhetsprocesser på intranätet. Vi analyserar din data med Power BI. Vi hjälper er nå ut till era kunder och partners.

Kontakta oss

Vi i teamet ser fram emot att höra från er. Vi tar gärna en kopp kaffe tillsammans och går igenom era frågor och funderingar. Alla frågor är välkomna och tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för just er verksamhet!

Kontakta mig, Daniel Terborn redan idag! Jag finns på telefon 0703-599 559 och på daniel.terborn@stretch.se eller via kontaktformuläret nedan.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Läs också