Varför delta på Atlassian Summit 2016?

Atlassian | september 30, 2016 |

Do you know the way to San Jose? Vi ser fram emot att delta på Atlassian Summit som går av stapeln den 11-13 oktober i San Jose. Det är en av årets viktigaste händelser, men varför ska man ta flyget över Atlanten och gå på Atlassian Summit?

 • Kompetensutveckling
  Att lära sig nya saker är fantastiskt! Ett tips är att boka utbildningar som hålls dagarna innan konferensen. Även under själva konferensen finns det hela 75 sessions utifrån 7 teman. Det finns många områden att fördjupa sig inom så ta chansen!
 • Inspiration
  Det är väldigt inspirerande att möta tusentals Atlassian-användare. Vi kan ta del av hur andra organisationer ger sina team möjlighet att leverera fantastiska resultat. Vi får inblick i vad som är nästa efterlängtade feature i Atlassianprodukterna. Vad är nästa stora grej som kommer att underlätta ditt teams dagliga arbete…
 • Nätverk
  Denna konferens ger möjlighet till att utöka ditt kontaktnät med härliga användare som gillar applikationer som JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo med flera. Samtal öppnar upp för nya lösningar, ger en känsla att ni är på rätt spår eller kanske kan ta en ny stig. Ett tips här är att inte missa möjligheten att ta en direkt dialog med en ”Atlassian”. De är på plats och vill gärna höra mer om hur just du använder deras produkter och vad du vill se i framtida versioner. Så här finns en möjlighet till dialog och påverkan – ta den!Träffa Stretch och övriga Atlassian Experter – få tips och öppna ögonen för möjligheterna i er organisation. Skicka gärna ett mail till atlassian@stretch.se så ses vi!
 • Fest
  Fest-stämmningen börjar när man slår sig ner och lyssnar på Key-Notes och kulminerar i bash partyt med 1000-tals glada deltagare. Vi kommer att vara med – häng med du också!

Stretch deltar även på Partner Day. Vi fokuserar alltid på att skapa värde för våra kunder. Att ha en nära relation till Atlassian och genom att delta på dessa event, snegla runt hörnet på lösningar som kan ge ditt team en inspirerande arbetsmiljö, då vet vi att vi kan skapa ännu mer affärsvärde.

Jag och min kollega Urban Andersson rapporter till er från Summit 2016, vi återkommer med höjdpunkterna…so stay tuned!

Hör mer från tidigare deltagare varför de deltar

img_8589

På bilden ser ni Annicka Rosengren och Urban Andersson tillsammans med grundarna av Atlassian, Scott Farquhar och Mike Cannon-Brookes på Atlassian summit 2011.

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan