Stretch Göteborg

Digitala resor för reflekterande bolag

Tempo och reflektion

Det har aldrig gått så fort som det gör nu och samtidigt kommer det aldrig att gå så sakta igen. Teknikutvecklingen och vårt ändrade beteende skapar i symbios med varandra ett allt snabbare tempo – en del kallar det digitalisering. Vår digitala resa tar inte avstamp i de fjärran visioner om framtiden, den tar avstamp här och nu med ett rasande tempo som förlamar organisationer och som människan inte orkar med.

Vi tror att vår digitala resa kan skapa utrymme för reflektion och bidra till ett hållbart samhälle. En digital resa beskriver vi som en end-to-end process, som kopplar samman teknik, processer och människor i syfte att förenkla och höja tempot i processen, med enbart den absolut nödvändiga inblandningen av en människas tid. Vår digitala resa är inte en svulstig digital transformation, utan värdeprioriterade lösningar på verkliga utmaningar.

David Glans_720x350

Fokus på SAP och molnlösningar

Stretch Göteborg fokuserar på tjänster inom affärssystemet SAP och förändringsledning. Vi moderniserar kunder som arbetar med SAP teknologi, t ex genom migreringar till HANA, flytt till molnet, nya värdeskapande add-ons eller ett nytt molnbaserat ERP i form av SAP Business byDesign. Vi har ett starkt varumärke i Göteborg, laddat med erfarenhet och teknisk kompetens. I kombination med förståelse för affärer och verksamheter skapar detta värde för våra kunder långsiktigt.

Våra digitala resor bygger på småskalig utveckling och agila metoder, som lämpar sig väl för företag, stora som små, som vill driva hållbar förändring. Stretch Göteborg har kunskapen att bygga digitala resor, där alla affärsområden berörs. Fundamentet är integration och utveckling och dessa måste ske på ett säkert och skalbart sätt.

Stretch Göteborg är en ledande nischleverantör av SAP-relaterade tjänster med ett teknikfokus inom Business Intelligence, Integration, Basis, Säkerhet och molnlösningar. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter – kontakta oss redan idag!

Business goals

Vi skapar digitala resor med molnlösningar och automatiserade processer för framtidens reflekterande företag.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan