Stretch Norge

Förstavalet för er som kund!

Framåtlutade konsulter med fokus på affärsvärde

Välkommen till Stretch Norge! Vi är en grupp engagerade rådgivare som alltid vill utvecklas och göra det lilla extra. Vi fokuserar på våra kunders behov och utmaningar i syfte att maximera affärsvärdet för dem. Vi har djup kompetens och lång erfarenhet från olika projekt och branscher och vill alltid bli ännu bättre.

Vi bryr oss om våra kunder och vågar fråga för att förstå deras verklighet – på riktigt. Först då vet vi att vi kan leverera den bästa lösningen med fokus på affärsvärde och det är viktigt för oss.

Signicat, Salesforce

Från strategi till implementering och underhåll

Stretch Norge har några av Skandinaviens ledande specialister inom inköp, förändringsledning och molnbaserade lösningar. Vi har lång erfarenhet från strategi, rådgivning, implementering och underhåll av bland annat SAP Ariba.

Salesforce är ett annat hett område hos oss där vi tillhandahåller riktigt vassa CRM-konsulter. Nyligen lanserade vi, tillsammans med vår partner Signicat AS, även en separat modul för säker elektronisk signering i Salesforce genom Signicat Sign.

Projektledning, förändringsledning och kvalitetsstyrning

Vi erbjuder konsulttjänster inom projektledning, förändringsledning , krav- och leveransstyrning. Våra konsulter har lång erfarenhet av både stora och små projekt inom den offentliga såväl som den privata sektorn. Vi är en del av Stretchgruppen och har ett nära samarbete med våra kollegor från andra Stretchkontor i Skandinavien. Det gör att vi kan erbjuda lokal närvaro i kombination med bredd och styrka från en stor organisation. Tillsammans ser vi till att ni får ut mest affärsvärde för varje investerad krona.

Business goals

Stretch Norge ska vara förstavalet för dig. Vår kompetens, erfarenhet och leveranskapacitet ska leda till 100 % nöjda kunder. Tillsammans skapar vi affärsvärde.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan