Stretch Stockholm

Vi utvecklar världen med IT

Innovation, nyfikenhet och mod

Vi utvecklar världen – varje dag! Med tekniken som grund skapar vi värde för våra kunder – i allt vi gör! Vi gör det genom innovation, nyfikenhet och mod och vi föredrar att göra det i små steg. Vi vågar utvecklas med vår marknad och med tekniken i ryggmärgen. Vi hjälper individer och organisationer att utvecklas långsiktigt, hållbart och med fokus på att maximera affärsvärdet med IT.

Vi tror att fokus på innovation och ny teknik ligger till grund för de flesta lyckade satsningar. Att hitta nya sätt att leverera något som marknaden vill ha, att nyttja digitaliseringens möjligheter och öppna upp för nytänkande. Det hjälper vi våra kunder med i våra uppdrag. Stretch Stockholm utvecklar världen med IT. Med en uttalad entreprenörsanda och omtanke utmanar vi kunden och varandra mot ständig innovation, utveckling och maximalt affärsvärde i allt vi gör.

StretchJoggar-193_720x350

Vi utvecklar världen med IT

Våra konsulter är grymma på det de gör! Vi har specialister inom inköp, kundnära processer, ledning i förändring, data to decision samt plattformsutveckling. Vi löser alltid uppdraget som ETT team med omtanke om kunden och varandra, det är styrkan i vårt bolag! Tillsammans garanterar vi en nöjd kund som får ut värdet av sin investering – först då är vi nöjda med vår leverans.

Vårt krav på oss själva? Det är att alltid ta nya steg för att utveckla värdet för kunden och för världen och vi ska göra det med tekniken som bas. Nyfiken på hur vi menar? Kontakta oss så berättar vi!

Business goals

Vi skapar hållbara värden med IT som matchar kundens behov, situation och mognad. Vi hjälper kontinuerligt våra kunder att flytta fokus från projekt till helhet. Det skapar bestående resultat som vi tillsammans är stolta över.