Stretch ByDesign

Gör det komplexa enkelt enligt Stretch ByDesign

Stretch ByDesign

SAP Business ByDesign är en komplett molnlösning för företag som vill effektivisera och optimera sin verksamhet

Stretch ByDesigns fokus är er affärsidé. Kanske ska ni precis starta upp, och planerar en snabb expansion. Eller så har ni redan bevisat affärsidén och ni ska nu skala upp. När det är dags att lämna det lilla bolagets rutiner och skapa ett modernt bolag med automatiserade processer med tätt integrerade ekonomi och verksamhetsfunktioner.

För blixtsnabb analys, full kontroll på både kunder, logistik, produktion och alla medarbetare, i ett system där hela världen ryms båda idag och i framtiden, då behövs ett molnbaserat affärssystem med den senaste tekniken.

Stretch ByDesign är ett affärsområde inom Stretch Göteborg AB. Stretch Göteborg är en ledande nischleverantör av SAP-relaterade tjänster med fokus på SAPs transformation mot moln- och användarcentrerade lösningar och den förändringsresa detta innebär.


Vad är SAP Business ByDesign?

Gör det komplexa enkelt. Skapa förutsättning för flexibilitet och transparens i din organisation. Gör allt detta skalbart och kostnadseffektivt med SAP Business ByDesign – det molnbaserade affärssystemet som är byggt just för molnet.

SAP Business ByDesign är en komplett molnlösning för företag som vill effektivisera och optimera sin verksamhet. Denna SaaS-tjänst (Software as a Service) gör det möjligt för er att öka er innovationstakt på ett stabilt och säkert sätt och till en väldigt fördelaktig kostnad.

Boka demo


Varför ska du välja SAP Business ByDesign?

Det korta svaret är att du får väldigt mycket affärssystem för pengarna. SAP Business ByDesign hanterar allt från finansiella processer till försäljning, CRM, HR, projektstyrning, produktion, lager och ekonomi.  Det är tillgängligt när och var ni behöver det och i princip på vilken enhet som helst. Fritt, enkelt och skalbart!

Detta molnbaserade affärssystem kan vara en nyckel till att kunna ta tillvara på nya möjligheter och påskynda tillväxt. Ni kan bland annat:

  • Effektivisera era processer (end-to-end) och få ut maximalt affärsvärde i hela organisationen.
  • Basera era beslut på realtidsinformation, med en integrerad analys och rapportering via SAP HANA.
  • Låta användarna arbeta varsomhelst och närsomhelst genom inbyggda mobila appar.
  • Köra igång direkt. Detta är så nära ”plug and play”-system du kan komma.

SAP Business ByDesign the Stretch way
Tidigare har det saknats ett riktigt bra alternativ för molnbaserade ERP lösningar, men med Business ByDesign ändras detta och det tycker vi är fantastiskt! Att införa eller byta ett ERP system idag ska innebära något som förenklar vardagen. Som automatiserar, är användarvänligt och roligt att arbeta med! Vi vill skapa affärsvärde i allt vi gör och vi föredrar att göra det i små steg. Genom att leverera resultat tidigt och ofta vet vi att våra kunder får ut mesta möjliga från sin investering. SAP Business ByDesign har 36 fördefinierade processer som ni kan välja mellan och vi implementerar ByDesign från start till drift på 3-5 månader.

Våra specialister hjälper er igång snabbt så att ni kan skapa mer affärsvärde varje dag!


Kontakta oss