Stretch Care

Stretch Care – med vårdpersonalens bästa i fokus

Nyckeln till världens bästa vård

Sverige ska ha världens bästa vård. Det är inte bara en allmän önskan, utan en uttalad ambition från Sveriges regering: år 2025 ska vi vara världsledande inom eHälsa. För att nå dit är det viktigaste av allt att ge vårdpersonalen rätt förutsättningar, så att de kan arbeta med det de älskar – att ta hand om patienterna.

Stretch Care utvecklar användarvänliga, patientsäkra och kostnadseffektiva digitala produkter. Lösningar som underlättar det dagliga arbetet för vårdpersonal. Vi vet hur tungrodda och otympliga de gamla it-systemen känns, och drivs av en brinnande passion att modernisera vården och underlätta för personalen. Vi ska helt enkelt bygga världens bästa vårdsystem.

Tillsammans med vårdpersonalen växer produkter som Pulstavlan, Blå appen, Mina planer och Läkemedelsappen fram. Lösningarna är väldesignade och enkla att använda, samtidigt som de hanterar komplexa processer och stödjer de högsta nivåerna av säkerhet för att garantera en trygg och pålitlig vård.

Styrkan i Stretch Care ligger i det nära samarbetet med vårdpersonalen. Genom att lyssna till behoven och i grunden försöka förstå personalens arbetssituation ökar chansen att skapa lösningar som gör verklig skillnad. Produkterna gör nytta i varje möte, varje dag. Inne på sjukhusen, på avdelningarna, på akuten. För läkare, sjuksköterskor och kuratorer. På kommunen, inom öppenvårdens mottagningar och på vårdcentraler. Och i förlängningen även för patienterna. När vårdpersonalen slipper krångliga administrationsprocesser och knöliga datasystem frigörs mer tid till patienterna.

Vårdprodukter:

  • Pulstavlan
  • Blå Appen
  • ​Mina Planer
  • ​Läkemedelshantering

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mig, Daniel Terborn  så berättar jag gärna mer! 

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan