Stretch Göteborg AB

Din SAP partner på förändringsresan mot SAP Cloud ERP

Stretch Göteborg AB

Skapa förutsättningar för att förverkliga nya affärsidéer - framtidssäkra ditt SAP-landskap

99 av de 100 största företagen i världen använder SAP som affärssystem och ERP. 87 % av den globala handeln genereras i ett SAP system. Men världen vi lever i förändras; globalisering, digitalisering och nya generationer – därför står nu många av världens företag inför ett skifte. Nya tider kräver moderna företag med nya affärsmodeller och således nya SAP-landskap.

Stretch Göteborg är din partner på den förändringsresan. Vi är en ledande nischleverantör av SAP-relaterade tjänster med fokus på SAP Cloud ERP – SAP:s övergång mot moln- och användarcentrerade lösningar och den förändringsresa det innebär.

SAP-experter med fokus på cloud ERP

Stretch Göteborg tillsammans med Stretch Evolve och Stretch Procurement är SAP guldpartner sedan 2002. Tillsammans är vi 100+ SAP-experter och förändringsledare med fokus på att skapa affärsvärde hos våra kunder, som alla använder ett ERP från SAP.

Kontakta oss


Frigör tid för reflektion - koppla ihop teknik, processer och människor

I ett partnerskap med oss på Stretch Göteborg tar du din verksamhet på en innovativ resa mot nya affärsmodeller och ett nytt SAP-landskap. Du framtids säkrar din verksamhet genom att koppla ihop teknik, processer och människor med syfte att:

  • Frigöra tid i din organisation
  • Skapa stabila och effektiva processer
  • Möjliggöra datadrivna beslut på rätt information

Den resan kan till exempel ske genom införande av ett nytt ERP med SAP S/4HANA Cloud eller en flytt av ditt SAP ERP till Microsoft Azure, nya integrationer, värdeskapande add-ons eller ett förändrat arbetssätt.

Känner du igen dig?
Är du kanske i startgroparna på din SAP Cloud ERP resa? Söker du vägledning kring hantering av ditt SAP ECC system och resan mot S/4? Eller behöver du säkra upp med SAP-experter i din verksamhet? Alla frågor är välkomna – boka ett kostnadsfritt möte idag!

Kontakta oss


Kontakta oss