Dell Boomi

Komplex dataintegration på ett enkelt sätt

Snabb och flexibel överblick över er data

Vill ni ha ett snabbt och flexibelt sätt att integrera och övervaka er data? Dell Boomi kan ansluta olika system och datakällor på ett enkelt och överskådligt sätt så att fokus ligger på processen snarare än kodning. Låt oss visa hur Dell Boomi kan förbättra er dataintegration.

Dell Boomi – gör det komplexa enkelt

Tillsammans med våra kunder skapar vi stabila processer för integration, överblick över datakällor och validering av masterdata. Detta utgör en god grund för att kunna använda informationen på ett effektivt sätt i andra system. Dessutom kan nya integrationer enkelt läggas till vid behov. Dell Boomi är en molnlösning, så ni behöver inte oroa er för serverkapacitet. Utöver det kan underhåll och service anpassas till era behov och er affär.

Integration Dell Boomi

Med Dell Boomi kan vi hjälpa er att göra det komplexa enkelt! Våra processexperter kartlägger er befintliga data och ger förslag på ytterligare informationsinsamling vid behov. Våra Dell Boomi-experter bygger flexibla integrationer och valideringsmöjligheter som skapar värde för er. Detta öppnar upp för en process med fokus på nära samarbete och på att skapa kunskap och flexibilitet i systemdesignen. Då vet vi att vi tillsammans skapar mest affärsvärde för er som kund.

På Stretch tror vi på implementationer i små steg. Genom att realisera resultat så snart som möjligt i projektets livscykel vet vi att fokus hamnar på rätt sak, nämligen affärsvärdet och kursen kan anpassas till din takt.

Dell Boomi licenser

Dell Boomi har en transparent och flexibel prismodell. Priset justeras enligt era behov och lösningen är helt skalbar. Därmed kommer priset alltid att återspegla era verkliga behov. Med en molnbaserad lösning är de höga installationskostnaderna historia. Dessutom har Dell Boomi en svårslagen time-to-market för nya integrationsplattformar.

Vill du testa själv? Du har alltid möjlighet att få en 30 dagars testperiod från Dell Boomi kostnadsfritt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer kring testperioden och hur vi kan hjälpa er igång med Dell Boomi. Läs gärna mer om Dell Boomi här www.boomi.com

Läs också