Unit4 Business World (Agresso)

Stretch – en ledande aktör

Ett affärssystem som stödjer verksamheten

Ett affärssystem ska stödja verksamheten och utvecklas med den. Inte bara vid införandet utan under hela systemets livscykel.

Bland små och medelstora organisationer är Unit4 Business World (UBW), eller Agresso som det tidigare hette, ofta förekommande. Detta gäller i synnerhet inom den offentliga sektorn. Med bakgrund i fokuserade erbjudanden mot denna marknad, har vi utvecklat spetskompetens inom UBW. Idag täcker vi de flesta processområden.

En ledande aktör

På kort tid har Stretch blivit en ledande aktör av konsulttjänster kopplade till UBW. Vi arbetar nära verksamheten där vårt fokus ligger i att nå effektiva arbetssätt genom ett smart nyttjande av möjligheterna i UBW. För att nå dit behövs kompetenser som kan omsätta verksamhetens behov till konkreta IT-lösningar. Det är poänglöst med bara prat och PowerPoints, vi vill se lösningar också!

Stretch Public

På kundens sida

Merparten av våra tjänster utförs på kundens sida. Ofta i en kontinuerlig utveckling av ett redan befintligt system. Med närhet till verksamheten kan nya lösningar utvecklas successivt, iterativt, ja rent av agilt. Vi menar att det är det bästa sättet att nå så stort affärsvärde som möjligt, givet insatsen.

Unit4 Business Wolds processer

UBW täcker idag många administrativa processer. Vi arbetar med de flesta (undantaget HR), men har vår spets inom ekonomistyrning och inköp. När utgångspunkten är processen flyttar vi ibland gränserna även utanför UBW, till närliggande system. Allt för att stödja ert totala behov.

Nyfiken? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

 

Läs också