Microsoft .Net, Azure & SharePoint

Vi kan alla Microsofts moln-plattformar

Stretch är guldpartner med Microsoft

Stretch är guldpartner med Microsoft inom applikationsutveckling och är silverpartner inom molnet och samarbetsplattformar. Vi är även Microsoft Cloud Solution Provider och kan leverera alla Microsofts moln-plattformar där vi fokuserar på Azure och Office 365. Vi är kravställare, leder, designar, utvecklar och förvaltar lösningar baserade på Microsofts plattform.

Värdet skapas av användarna, inte tekniken!

Vi älskar teknik, men vi vet att det inte är tekniken som skapar värde i våra leveranser. Det är vår nyfikenhet på er verksamhet och vår förmåga att omvandla verksamhetens behov till en användbar lösning som skapar affärsvärde. Våra arkitekter och utvecklare arbetar gärna direkt med verksamheten. De använder verksamhetsspråk tillsammans med visualisering för att skapa ett tätt samarbete med fokus på affären snarare än tekniken.

Microsoft-specialister hos oss

[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]
micro

Microsoft.Net
Med Microsoft .Net bygger vi bland annat moderna webbar, mobila appar för sjukvården, resesystem för lokaltrafiken, komplexa integrationer och mycket mer.

Våra lösningar fungerar på datorer, telefoner och paddor. På så sätt kan vi möta användaren var som helst, när som helst. Läs gärna om hur vi tänker och arbetar under Systemutveckling. 

[/lgc_column]
[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]
azure

Azure
Med Azure kan vi leverera tjänster till er snabbt och enkelt, utan att ni behöver hantera servrar och annan infrastruktur.

Men Azure är mycket mer än så. Det ger en möjlighet att med hjälp av Microsoft .Net bygga en helt ny generation av flexibla och skalbara lösningar. En mer tillgänglig och kraftfull lösning och vi sköter dessutom miljön åt er.

[/lgc_column]
[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”true”]
office

SharePoint
Med SharePoint och Office 365 levererar vi både stora lösningar som exempelvis dokument-hantering för över 30 000 användare.

Samtidigt levererar vi paketerade lösningar även för mindre behov. Exempelvis sköter vi om Malmö FF:s arbetsplats med hjälp av Office 365.

Läs mer om vårt Office 365-erbjudande här.

[/lgc_column]

Vår teknik

Vi fokuserar på affärsvärdet och pratar inte om teknik i första hand. Givetvis arbetar vi med olika tekniker för att möta våra kunders behov och några av dem är: Visual Studio, C#, Azure, SQL Server, NoSQL, ASP .NET MVC & Web API, HTML 5, JavaScript, CSS, responsive web, AngularJS, Bootstrap, REST, JSON, test-driven development, Jira, Scrum and Kanban.

Vi hjälper dig mer än gärna med både stora och små projekt. Kontakta oss redan idag!