SAP Business ByDesign

Molnbaserad ERP

Vad är SAP Business ByDesign

Gör det komplexa enkelt. Skapa förutsättning för flexibilitet och transparens i din organisation. Gör allt detta skalbart och kostnadseffektivt med SAP Business ByDesign – det första molnbaserade affärssystemet som är byggt just för molnet.

SAP Business ByDesign är en komplett molnlösning för små och medelstora företag som vill växa lönsamt och kontinuerligt optimera sin verksamhet. Denna SaaS-tjänst (Software as a Service) gör det möjligt för er att öka er innovationstakt på ett stabilt och säkert sätt och till en väldigt fördelaktig kostnad.

En kort film om vår kund Elektron och vilka fördelar de ser med ByDesign.

 

Varför ska du välja SAP Business ByDesign

Det korta svaret är att du får väldigt mycket affärssystem för pengarna. SAP Business ByDesign hanterar allt från finansiella processer till produktion, försäljning, HR, projektstyrning och CRM.  Det är tillgängligt när och var ni behöver det och i princip på vilken enhet som helst. Fritt, enkelt och skalbart!

Detta molnbaserade affärssystem kan vara en nyckel till att kunna ta tillvara på nya möjligheter och påskynda tillväxt för medelstora företag. Ni kan bland annat:

  • Effektivisera era processer (end-to-end) och få ut maximalt affärsvärde i hela organisationen.
  • Basera era beslut på realtidsinformation, med en integrerad analys och rapportering via SAP HANA.
  • Låta användarna arbeta varsomhelst och närsomhelst genom inbyggda mobila appar.
  • Köra igång direkt. Detta är så nära ”plug and play”-system du kan komma.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign the Stretch way

Tidigare har det saknats ett riktigt bra alternativ för molnbaserade ERP lösningar, men med Business ByDesign ändras detta och det tycker vi är fantastiskt! Att införa eller byta ett ERP system idag ska innebära något som förenklar vardagen. Som automatiserar, är användarvänligt och roligt att arbeta med! Vi vill skapa affärsvärde i allt vi gör och vi föredrar att göra det i små steg. Genom att leverera resultat tidigt och ofta vet vi att våra kunder får ut mesta möjliga från sin investering. SAP Business ByDesign har 35 fördefinierade processer som ni kan välja mellan och det gör startsträckan kort. Våra specialister hjälper er igång snabbt så att ni kan skapa mer affärsvärde varje dag!

Läs också