SAP

Flexibilitet och innovation

Vill ni dra nytta av det senaste från SAP?

Verksamheter i alla branscher genomgår stora förändringar i spåren av digitalisering och ändrade kundbeteenden. SAPs kunder och SAP själva är inget undantag. SAPs produktportfölj har ändrats i grunden under de senaste åren.

Traditionella kompetenser är alltjämt basen, men med SAPs nya produkter och tekniker ställs helt nya krav på alla som arbetar med SAP. Stretch kombinerar lång erfarenhet från SAP med de nya teknikerna som SAP använder. Vi är vi vana vid att arbeta med exempelvis användarcentrerad utveckling, mobila lösningar, visualisering, agila metoder, webb-tekniker och in-memory databaser.

Detta kombinerar vi med kunskapen om traditionella SAP-produkter och de nya produkter som SAP bygger sin framtid kring, som t ex S/4, HANA, Ariba, SAP Cloud Platform, C4C och Business by Design.

Stretch & SAP – ett partnerskap i framkant

Stretch har en gedigen erfarenhet av SAP och alla dess teknikskiften genom åren. Vi vill alltid vara en partner i framkant och eftersom utvecklingen går snabbt inom SAP så ser vi till att vara där det händer. Vi skickar varje år en grupp av våra konsulter till SAP TechEd och andra event för att kunna ge våra kunder senaste nytt och kunna utveckla Stretch.

SAP-konsulter

Våra konsulter är specialister på SAP och på hur affärsvärde kan skapas med stöd i tekniken, Det gör vi antingen som applikationskonsulter, teknikkonsulter eller projekt- och förändringsledare. Allt som oftast en kombination av dessa roller.

Idag gör SAP sin tredje stora generationsväxling av produktportföljen sedan starten 1972. I det skedet är det extra viktigt att kunna såväl historiken som att vara väl förtrogen med de tekniker som är nya för SAP, men inte för IT världen i övrigt.

HANA och SAP:s molnteknologier

Ska ni utveckla ert SAP landskap och ser HANA och SAPs molnteknologier som en del av er framtid? Vi tror att en framgångsrik förändringsresa i ett företag som använder SAP bygger på en innovativ förändring. Med insikt i SAPs roadmap och era affärsmål, kan vi på Stretch guida er genom denna förändring. Vi hjälper er att skapa förutsättningar för nya arbetssätt och strukturer som drar nytta av SAPs nya produktportfölj. Nyfiken? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan