Signicat

Säker elektronisk signering

Nå dina kunder säkert, effektivt och digitalt!

Behöver du en säker digital autentisering, inloggning och signering? Vill du ha denna signering som en integrerad del av dina affärsprocesser och system? Tillsammans med vår partner Signicat erbjuder Stretch tjänster och lösningar som hjälper dig att nå dina kunder på ett säkert, effektivt och digitalt sätt.

Signicat – samma lösning i alla länder

Signicat är den enda onlinetjänsten som erbjuder lösningar för identifiering och signering för alla nationella ID-lösningar som BankID. Dessutom är det samma gränssnitt oavsett land. Du behöver därmed endast Signicats lösning för att kunna erbjuda samma lösning i alla länder där ni finns.

Du slipper dessutom manuella processer och pappershantering helt. Antalet kunder och partners som registrerar dina avtal kommer att öka avsevärt genom att tillhandahålla digitala lösningar för signering. Samtidigt förkortas tiden avsevärt, du får en snabbare process för signering och avtal.

Signicat, Salesforce

Signicat Sign för Salesforce – powered by Stretch

I samarbete med Signicat har Stretch utvecklat en app för Salesforce som ger dig tillgång till elektroniska signaturer av dokument direkt i dina affärsprocesser i Salesforce . Appen är enkel att installera och kan användas direkt efter installation och konfigurering. Dessutom kan våra grymma konsulter hjälpa till med att skräddarsy och anpassa detta till era processer och behov. Är du nyfiken på elektronisk signatur och använder eller vill börja använda Salesforce? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer och kolla gärna in vår produktfilm här

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan