Integration

Optimerar dina IT-investeringar

Integration – en central del  i er IT-strategi

Dagens verksamheter är tätt sammanvävda med andra organisationer, både interna och externa. Det skapar stora förväntningar på en säker och flexibel systemintegration. Integration är därför en central del i alla våra kunders IT-strategi. Hur man lyckas med systemintegrationen avgör till stor del ROI på de IT-investeringar som görs. Värdet kommer nämligen från användningen! Så, hur ser det ut hos er? Har ni en robust lösning som är framtidssäkrad?  

Integrationsspecialister med känsla för helheten

Våra konsulter har både grym specialistkompetens inom integrationsverktyg som SAP PO, HCI/HCP och Dell Boomi såväl som förmågan att ställa rätt krav i end-2-end processer mellan flera applikationer. Vi har en bred bas av verksamhetskonsluter, applikationskonsulter och processkonsulter inom integration som stöttar er på applikationssidan. Tillsammans ser vi till att ni får en helhetslösning som fungerar optimalt så att ni maximerar affärsvärdet.

Systemintegration

Ni har inte råd att kompromissa

En dålig integrationslösning drar ner användbarheten eller renderar i en tung förvaltning. Det kan bli mycket dyrt i slutändan! En väl utförd integrationslösning förädlar och optimerar istället era IT investeringar. Vår nyfikenhet på er som kund och på nya tekniker inom integrationsområdet kan lyfta er IT-avdelning och se till att ni ligger i absoluta framkant. Vi bygger lösningar, sätter upp supportprocesser och utbildar er IT-avdelning så att ni kan koncentrera er på er affär.

Håller du med om att det blir dyrt att kompromissa? Stretch utmärker sig inom integrationsområdet med en lång rad komplexa och lyckade integrationsprojekt inom affärssystem och med tyngdpunkt på SAP, molnlösningar samt förvaltning. Kontakta oss redan idag för ett skräddarsytt team utifrån era behov. 

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan