Bitbucket

GIT för framgångsrika team

Planerar dina team en övergång till Git?

Bitbucket är en Atlassian applikation som ger full kontroll över er kod och versionshantering. Bitbucket hanterar era GIT repositories och är designat för professionella team. Funktionaliteten i Bitbucket främjar samarbete runt er kod, är flexibelt nog för att passa era processer, rättighetsstruktur och har styrkan att växa tillsammans med dina teams behov.

Via det webbaserade gränssnittet får du insikt över status på kodgranskningar (pull request), kodändringar och historik. Sociala funktioner såsom kommentarer och notifikationer till teammedlemmar ökar kommunikation och bidrar till starkare och mer agila team.

Tillsammans med Jira Software, Confluence och Bamboo får ni en fullt spårbar effektiv utvecklingsprocess, er gemensamma ALM plattform. När utvecklingsverktygen integreras med Jira finns full spårbarhet från backlog till leverans

Med Bitbucket Data Center får du en lösning som passar alla typer av företag som arbetar i distribuerade team med krav på skalbarhet, prestanda och driftsäkerhet.

Våra Atlassian-konsulter med Bitbucket kompetens vägleder er!

Stretch Adderas Atlassian-konsulter vägleder dig vid installation, införande, uppgradering och förvaltning av Bitbucket. Vi har erfarenhet av val av Bitbucket apps som underlättar vid migrering från SVN till Git.

Läs gärna mer om hur våra Atlassian SME håller samman er Atlassian-portfölj och är du nyfiken på hela tjänsteportföljen kring Atlassian, kolla in detta!

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan