Confluence

Från MITT arbete till TEAM-arbete

Confluence – från mitt arbete till teamarbete

Team behöver en gemensam plattform där de kan dela idéer, erfarenheter och dokumentation, utan att hindras av silo-tänk. Att tillsammans med samtidig redigering, collaborative editing, skapa sidor för produktkrav, mötesanteckningar, systemdokumentation, bloggar och mycket mer har gjort Confluence till det självklara valet som samarbetsplattform. Lyft kunskapen från individ- till teamnivå!

 

Confluence tar team samarbete till en ny nivå

Den starka integrationen med Jira Software och Jira Service Desk skapar mer affärsvärde varje dag. Att veta var informationen finns och dessutom vara säker på att det alltid är den senaste versionen skapar spelrum för starka team.

Med den marknadsledande kopplingen mellan Jira Service Desk, och kunskapsbanken i Confluence, får din kundtjänst och era kunder tillgång till framtidens självservice redan idag. Er kundtjänst kan fokusera på de svåra uppgifterna och låta Confluence svara på de mer repetitiva, enklare frågorna.

Stretch Confluence-konsulter levererar framtidens Atlassian-lösningar idag!

Stretch Conlfluence konsulter har i över 10 år introducerat Confluence till team i alla branscher. Vårt Atlassian specialist team hjälper er till framtida Atlassian-lösningar redan idag. Vi guidar er kring hur man använder kopplingen till Jira på bästa sätt, hur ni kan skapar attraktiva team-space, enhetliga mallar, anpassar utseende och skapa struktur med apps såsom Refined Theme och mycket mer.  Vi ser även stor nytta i att använda Confluence som ett intranät.  Vid uppsättning av JiraService Desk hjälper vi er med konfiguration och rådgivning av tillhörande kunskapsbank i Confluence. Stretch tillhandahåller även licenser, kurser och workshops så att ni på ett kostnadseffektivt sätt snabbt är igång.

Vårt Atlassian team hjälper er!

Vårt Atlassian partner team finns för att hjälpa er att få ut mesta möjliga affärsvärde från er investering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs gärna mer om hur våra Atlassian SME håller samman er Atlassian portfölj och är du nyfiken på hela tjänsteportföljen kring Atlassian, kolla in detta!

Kontakta oss!

    Läs också

    Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan