Portfolio for Jira

Planera agilt och hantera din produktbacklog med realtidsdata

Portfolio for Jira- agila planer baserade på realtidsdata

Föreställ dig att inom 5 minuter ha tillgång till en realistisk prognos som bygger på dina teams velocitet och alla aktiviteter i teamens Jira Software-tavlor. Planen i Portfolio for Jira är byggd utifrån realtidsdata från Jira Bygg en master-backlogg och få beslutstöd för de tuffa prioriteringar som krävs för att få mesta möjliga kundnytta tillgänglig i nästa leverans.  Skapa scenario utifrån resurs, scope och release innan du tar beslutet att synkronisera planen till dina utvecklingsteams Kanban och Scrum tavlor.

Portfolio for Jira ger rätt stöd för era beslut

Portfolio for Jira ger teamen styrkan att arbeta autonomt med ägarskap av sin backlog och aktiviteter, kombinerat med agil planering och spårbarhet. Prognosen som genereras i portfolioplanen ger ditt produktledarteam rätt stöd för sina beslut.

Vårt Atlassian partner team hjälper er!

Stretch hjälper dig att komma igång med licenser, workshop och kurser. Vi är den skandinaviska leverantören som tidigt klev på tåget med Portfolio for Jira. Skippa att uppfinna hjulet på nytt själva och kickstarta din plan med vårt Atlassian partner team redan idag! Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs gärna mer om hur våra Atlassian SME håller samman er Atlassian portfölj och är du nyfiken på hela tjänsteportföljen kring Atlassian, kolla in detta!

Kontakta oss!

    Läs också

    Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan