Om era saker kunde prata – vad skulle de säga er?

Dela inlägget

Erbjudande

Att vara uppkopplad är det nya normala, både för människa och maskin. Teknologin utvecklas rasande fort och som resultat av det blir uppkopplade anläggningar, maskiner och varor både billigare och mer vanligt.

Men en uppkopplad ”sak” har inget värde om inte informationen som hämtas används för att öka försäljning, förbättra driftssäkerheten eller för att undvika andra affärsavbrott – därför är det viktigt att införa IoT, inte bara ur ett monitorerings- eller datainsamlande perspektiv. Detta för att också knyta in det i ett företags affärsprocesser för att få full utväxling på investeringen.

Vi på Stretch Evolve är duktiga på att implementera integrerade affärsprocesser med hjälp av SAP:s mjukvara. Vi har teamat upp med Youmoni som har välutvecklade molnbaserade tjänster för sensorbaserad övervakning och analys. Tillsammans har vi ett starkt erbjudande för införande av IoT – eller uppkopplade saker – som är heltäckande från sensorer, infrastruktur/kommunikation, monitorering & analys samt integration in i affärsprocesserna. Vi hjälper dig att snabbt gå från ord till handling för att utvärdera lösningen i din verksamhet i verkligheten med ett Proof of Concept.

Managed IoT

Vi kan erbjuda en helhetslösning för IoT baserade scenarion som innebär låg initial investering och minimerad risk som gör att din verksamhet kan växa in i en fungerande IoT lösning på ett kontrollerat sätt.

Prenumerationsbaserat IoT – sensorer, data och underhåll baserat på en fast månadsavgift:

  • Låg initial investering – pay as you go
  • Heltäckande infrastruktur för IoT baserade scenarion
  • Api baserad integration till SAPs affärsprocesser
  • Data tillgänglig för ert företags analystjänster eller i molnplattform
  • Dataskydd och säkerhet

Nyfiken?

Kontakta oss