En bättre användarupplevelse i SAP

Start date: september 27, 2018 | End date: september 27, 2018 |

Är du intresserad av att veta hur ni bäst kan förenkla och förbättra användarupplevelsen i SAP? Hur ni snabbare kan utveckla Fioriapplikationer och möjliggöra mobil åtkomst till SAP? Kämpar ni med att möta kraven på mobilitet och digitalisering? Det gjorde även våra kunder!

Kom och lyssna på våra kunders egna berättelser om hur de gick tillväga den 27:e September på vårt kontor i Stockholm, där vi tillsammans med Neptune Software anordnar Neptune Customer Day.

Bergendahls och Vattenfall delar med sig av sina erfarenheter och det affärsvärde som de har realiserat kopplat till en förbättrad användarupplevelse.

Få en djupare inblick i Neptunes Softwares plattform med inbygggt offline-stöd och färdiga mallar för att snabbt ge nytt liv till ditt SAP system. Se hur ni kan lösa morgondagens utmaningar idag med Neptune Planet 9, en plattform för utveckling av mobila applikationer inte bara för SAP, utan för alla typer av källsystem.

Delta i diskussioner och dela med er av era egna erfarenheter kring hur man bäst uppnår en förbättrad användarupplevelse.

Vi bjuder även på lunch!

Vad: Neptune Customer Day
Var: Stretch kontor, Gamla Brogatan 26, Stockholm
När: 27:e September kl. 12:00-17:00

Läs mer och anmäl dig här

Medarrangör:

 

 

 

Läs också