Solution Adoption – Den tredje nätverksträffen (i Stockholm)

Start date: februari 14, 2019 | End date: februari 14, 2019 |

Konsten att lyckas få verksamheten att ta till sig den nya lösningen – vad krävs för att lyckas? 

Varmt välkomna till vår tredje nätverksträff i Stockholm inom det viktiga ämnet Solution Adoption!

Vår definition av Solution Adoption är verksamhetens förmåga att ta till sig en ny lösning, att utveckla ways of working och göra den till sin, till något som fungerar i vardagen. Dvs konsten att lyckas med det man företog sig när man tog initiativet till ett nytt projekt! För att detta ska ske så krävs förstås en massa saker från start till mål – och där förändringsledning är en användbar verktygslåda – om verktygen används på ett ändamålsenligt sätt – dvs för att nå Solution Adoption!

Här samlas vi som vill bli bättre på Solution Adoption från olika företag – och som vill dela bra och mindre bra erfarenheter, tips och trix, genvägar och senvägar. Vår ambition är att varje nätverksmöjlighet ska innehålla en del kunskap/inspiration, ett case från verkligheten samt en diskussionsdel. Take-away från första gångerna var att vi fokuserar de första gångerna på att verkligen få tid till att dela erfarenheter och bolla tankar – men utifrån ett verkligt case.

Vi ser fram emot nästa träff torsdag 14/2 kl 7:30-9:30 på vårt kontor på Gamla Brogatan 26 i Stockholm.
Vi startar med levande ljus och god frukost 7:30 och smyger så smått igång när alla är på plats men startar senast 08.00.

Tag chansen och presentera just ditt konkreta case! Insatsen att presentera vill vi ska vara minimal. Det viktigaste är den verbala beskrivningen av vad ni ville åstadkomma och hur ni lyckades – och vilken roll ert arbete med Solution Adoption eller Change Management spelade. Och hur gjorde ni? Och vad är era viktigaste lärdomar? Eller är ni kanske mitt i en implementation och vill använda nätverket till att be om råd från oss andra? Anmäl dig här och glöm inte ange om du kan ta med dig ditt case! Bara ett företag får chansen varje gång – så vi återkommer till er som anmält intresse att ta med ert case. (Och då guidar vi er också gärna på vägen i hur ni kan lägga upp det!)

Vi välkomnar dig som kommer från verksamheten i ledande positioner – sponsorer och ledare, men även projekt/programledare, förändringsledare och personer med erfarenhet av att driva förändring. Vi välkomnar också dig som kommer från IT eller från ett konsultbolag. Vi tror på att alla vinner på att dela kunskap och att det skapar framtidens vinnare!

Läs också