Solution Adoption – Succén fortsätter, 4:e nätverksträffen (i Stockholm)

Start date: mars 28, 2019 | End date: mars 28, 2019 |

Konsten att lyckas få verksamheten att ta till sig den nya lösningen – vad krävs för att lyckas?

Varmt välkomna till vår fjärde nätverksträff i Stockholm inom det viktiga ämnet Solution Adoption – temat för morgonen är agila projekt!

Sist pratade vi om hur politiken i stora organisationer påverkar möjligheten att lyckas med Solution Adoption. Den här gången har vi en av våra medlemmar i nätverk Marco-Antonio Morales från Yara som pratar om utmaningar de har med Solution Adoption i samband Agila projekt. Därefter tar vi en diskussion i nätverket om tips och trix vi kan ta med oss kring Solution Adoption just i samband med Agila projekt.

Vår definition av Solution Adoption är verksamhetens förmåga att ta till sig en ny lösning, att utveckla ways of working och göra den till sin, till något som fungerar i vardagen. Dvs konsten att lyckas med det man företog sig när man tog initiativet till ett nytt projekt! För att detta ska ske så krävs förstås en massa saker från start till mål – och där förändringsledning är en användbar verktygslåda – om verktygen används på ett ändamålsenligt sätt – dvs för att nå Solution Adoption!

I nätverket samlas vi som vill bli bättre på Solution Adoption från olika företag – och som vill dela bra och mindre bra erfarenheter, tips och trix, genvägar och senvägar. Vår ambition är att varje nätverksmöjlighet ska innehålla en del kunskap/inspiration och/eller ett case från verkligheten samt en diskussionsdel. Caset blir basen för dagens diskussion.

Vi ser nu fram emot nästa träff torsdag 28/3 kl 7:30-9:30 på vårt kontor på Gamla Brogatan 26 i Stockholm.
Vi startar med levande ljus och god frukost 7:30 och smyger så smått igång när alla är på plats men startar senast 08.00.

Tag chansen och presentera just ditt konkreta case vid nästa tillfälle! Insatsen att presentera vill vi ska vara minimal. Det viktigaste är den verbala beskrivningen av vad ni ville åstadkomma och hur ni lyckades – och vilken roll ert arbete med Solution Adoption eller Change Management spelade. Och hur gjorde ni? Och vad är era viktigaste lärdomar? Eller är ni kanske mitt i en implementation och vill använda nätverket till att be om råd från oss andra? Anmäl dig här och glöm inte ange om du kan ta med dig ditt case! Kundföretagen i nätverket har företräde när det gäller att få presentera ett case. Denna gång är dock caset resan satt men anmäl intresse då vi redan nu lägger en plan för gången efter.

Vi välkomnar dig som kommer från verksamheten i ledande positioner – sponsorer och ledare, men även projekt/programledare, förändringsledare och personer med erfarenhet av att driva förändring. Vi välkomnar också dig som kommer från IT eller från ett konsultbolag.

 

Vi tror på att alla vinner på att dela kunskap och att det skapar framtidens vinnare!

Läs också