Nyheter

Äntligen en skånsk vd i Öresund!

Malmöiten Martin Torgeby har tillträtt som ny vd för Stretch Öresund AB. Martin har varit delägare i företaget sedan 2016 och haft ansvar för försäljning- och affärsutveckling. Med över femton års erfarenhet av branschen och ledarskap är det en stabil, biltokig tvåbarnspappa som tar över rodret för Stretch sydligaste utpost.

– Jag är otroligt stolt över att få representera detta fantastiska bolag som vd, säger Martin Torgeby. Det känns inspirerande – och samtidigt helt naturligt – att nu bli ytterst ansvarig för den verksamhet och strategi som jag sedan 2015 varit delaktig i att utveckla. Det är med stor optimism som jag tar mig an uppdraget att förädla och vidareutveckla vår affär, våra grymma medarbetare och vårt starka varumärke, så att vi kan fortsätta skapa ökat affärsvärde för våra kunder.

– Martin har ett modernt, delegerat ledarskap som stärker företaget inifrån och ut, säger Jan Maelum, styrelseordförande för Stretch Öresund AB. Genom sin marknadskännedom kommer han utveckla både oss och våra kunder och ta oss till nya nivåer.

Martin Torgeby tillträdde 1 april 2018. Tidigare vd Daniel Terborn, fortsätter vara högst aktiv inom Stretch-gruppen genom en ny spännande satsning.

Martin Torgeby, VD Stretch Öresund AB

 

 

 

 

 

 

 

Dela inlägget