Kultur

Energi och omtanke

Efter att ha varit en del av Stretch i tre veckor har jag redan hunnit träffa en massa härliga kollegor. Att just vara en del av är känslan jag fått genomgående ifrån intervjuer och mina första veckor. Stretch är så stort genom de kompetenta personer som jobbar där men också så litet att alla i stort sett känner alla.  Nästan som en stor familj.

Nu har jag inte bara haft privilegiet att träffa kollegorna i Malmö utan också hunnit träffa kollegor från de övriga kontoren i Sverige, Danmark och Norge. Alla sammanstrålade för höstkonferens på Mallorca. Sammanfattning: Intensivt, skoj och väl omhändertagen som ny i Stretch.

Den energi som förmedlades på konferensen fanns i utformningen och de personer som var där. Visioner, mål, värdeord, strategier blandades i ett format som jag aldrig tidigare upplevt. För de som hade energi över mellan konferens och kvällens middag fanns det utrymme över för en löprunda. Värme och backar bjöd på gott motstånd med en härlig kick när man nått toppen. Behövs nog några sådana pass till innan det är dags för nästa löparutmaning.

ut_pa_stan320x200

På bilden syns en  av mina grymma kollegor Claes-Philip som tar sig an en av backarna med en klackspark. Ser fram emot fler löprundor och fler intressanta arkitektur-, kod- och affärsdiskussioner med honom, kollegor och kunder.

Stolt över att få tillhöra Stretch.

/ Jakob

Dela inlägget