Nyheter

Följ med på Skandinaviens största Qlik-konferens med Stretch Qonnect 

Som vanligt arrangerar Stretch Qonnect årets stora Qlik-konferens. Just i år var det extra roligt då nyfikenheten och hungern var stor hos alla. Det har för många varit efterlängtat att besöka en ”riktig” konferens och träffa andra människor i Qlik-världen. Årets konferens gick under titeln Qlik Insights Tour, och hölls på Crown Plaza i Örestad utanför Köpenhamn. Dagen innehöll presentationer och demonstrationer av det senaste från Qlik. Mycket fokus på Qlik SaaS, och alla de nyheter som ligger som en del av Qliks SaaS-lösning.

Stretch Qonnect visade bland annat hur man enkelt kan prenumerera på intressanta och viktiga dashboards i Qlik, samt integrera systemen så att användarna i Qlik får meddelande på tex Teams om det är något de skall analysera och undersöka närmare. Detta med hjälp av Qlik Automation, som lanserades i Q3.

Dagen fortsatte med en spännande presentation av en glad kund. Det var Pernille från Statens IT i Danmark som berättade om deras väg till att välja Qlik Sense och Stretch Qonnect. Vårt projekt med Statens IT fick köras 100% remote pga pandemin – men som gick live detta till trots helt enligt plan. Projektet gick dessutom med stora fördelar för Statens IT och deras hantering av både kunder och fakturering, något vi är väldigt stolta över.

Publiken hade många nyfikna frågor till Pernille och Statens IT om deras resa med Qlik och Stretch Qonnect och Pernille delade med sig av erfarenheterna från projektet.

Avslutningsvis fick deltagarna se och höra om de senaste produkterna från Stretch Qonnect. Dessa produkter är utvecklade för att skapa ett mervärde för Qliks kunder, och mest hypat just nu är de Qlik Sense LiveQuery connectors vi släppt för Snowflake.

Allt som allt var det en mycket lyckad dag, med mycket interaktion och nätverkande i den Qlikvärld, vi på Stretch Qonnect älskar att vara i.

 

Stretch qonnect

Dela inlägget