Nyheter

Glansdagar väntar för Stretch Göteborg

Stretch Göteborg har rustat sig för nästa steg i utvecklingen genom rekryteringen av en ny VD, David Glans. Bolaget har varit verksamt sedan 2008 och är idag en väl omtalad aktör på marknaden med grymma konsulter.  Nu väntar glansdagar med fokus på utveckling av våra lokala kunderrelationer.

Med sin spetskompetens inom SAP har bolaget skapat värde för sina kunder på den västsvenska marknaden sedan starten. Våra fina referenser har vi främst inom Business Intelligence, Integration, Basis, Säkerhet samt Förändrings- och projektledning, säger Jan Maelum, styrelseordförande för Stretch Göteborg AB. Med David Glans som ny VD tillför vi bolaget en gedigen erfarenhet från konsultbranschen samt kompetens inom angränsande verksamhetsområden och projektstyrning. Vi rustar bolaget för att ytterligare utveckla relationen med våra lokala kunder fortsätter Jan Maelum.

David kommer senast från Capgemini, där han under 14 år har arbetat både som konsult och ledare. Han var senast ansvarig för Digital Customer Experience i Sverige och innan det har han bland annat varit  CTO och affärsområdeschef för kundanpassade system i tillverkande industri.

För mig är Stretch ett konsultföretag som utmärker sig med djup och spets inom både teknik och verksamhet, med tydlig affärsnytta. Det finns ett driv och ett intresse för projekt och leveransformer som skapar konkreta mervärden, vilket passar mig väl, säger tillträdande VD David Glans. Dessutom fastnade jag för den kundcentrerade kulturen på Stretch, där värdeorden Omtanke, Nyfikenhet och Resultat ligger mig varmt om hjärtat.

Stretch har idag en bred portfölj av tjänster i form av SAP, Microsoft-teknologier, Dell Boomi, Ariba, Salesforce, Qlik och Atlassian. Dessa och andra tekniker i kombination med våra verksamhetsområden ser vi fram emot att arbeta vidare med på vår lokala marknad. Tillsammans med våra kunder kommer vi skapa affärsvärde med hjälp av grym teknik, avslutar David Glans.

Vill du veta mer om Stretch Göteborg eller se vad vi kan göra för dig? Ta kontakt med David Glans på 0736-737355 eller david.glans@stretch.se.

 

 

 

Dela inlägget