Nyheter

Högtryck på Stretch!

Högtrycket har kommit för att stanna på Stretch. Vi stänger vårt starkaste halvår någonsin och slår alla tidigare värmerekord.

När vi summerar halvåret kan vi konstatera att omsättningen för koncernen har ökat med 15,4 % och vi levererar i linje med vår vision – vi hjälper våra kunder att bli fantastiska företag. Bakgrunden till högtrycket är att Stretch har vunnit många nya åtaganden och därmed haft en ovanligt hög beläggning. Till det lägger vi ett tydligt sjökort och en stor besättning unika seglare med olika kompetenser om både processer och grym teknik.

Det som känns extra bra är att vi redan nu ser att högtrycket kommer att hålla i sig, samtidigt som vi har potential att höja värmen ytterligare. De flesta av våra affärer sträcker sig hela vägen in i 2016. Vill du som kund eller medarbetare ta del av vårt högtryck så tveka inte att höra av dig på hej@stretch.se .

När vi på Stretch packar vår semesterväska gör vi det med högtryck, kunskap om molnet, sol i sinnet och vårens resultat i minnet. Må högtrycket sprida sig till alla våra kunder och kollegor i branschen. Ha en fantastisk sommar!

Dela inlägget