Nyheter

Karriärföretag – femte året i rad!

Stretch är utsedd till ett av Sveriges Karriärföretag. Det innebär att vi är en av de 100 arbetsgivarna i Sverige som årligen utses vara attraktivast att göra karriär på. Utnämningen görs av en oberoende jury.

Vi är fantastiskt stolta att åter igen bli utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag! Det visar att vi driver en hållbar utveckling, både av oss som bolag, våra konsulter och vår kompetens. Extra roligt att denna utmärkelse också bygger på omdömen utifrån och in, inte på initiativ av oss. Vi strävar alltid efter att bli lite bättre än vad vi var igår och att få utmärkelsen ”ett av 100 karriärföretag” i Sverige, triggar oss enormt

– Susanne Ohlsson, Ansvarig för rekrytering och Employer branding på Stretch AB

Juryns motivering

Detta är juryns motivering till varför Stretch fick utmärkelsen 2019:

Genom engagerade medarbetare som utvecklar andra att bli bättre genom en attraktiv arbetsmiljö och familjär laganda arbetar Stretch med Employer Branding. Med utvecklingsmöjligheter för medarbetarna och innovativ entreprenörskap utses härmed Stretch till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Karriärföretagens urvalsprocess

Urvalsprocess för 2019 är:

 1.  Grundkriterier – Samtliga företag och organisationer är med i urvalet kring Karriärföretagen 2019. Cirka 1000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner har därefter valts ut baserat på ett antal grundkriterierna.
 2. Expertpanel granskar – Samtliga 1000 organisationer granskas av Karriärföretagens Expertpanel. Expertpanelen får fram 200 företag utifrån en betygsättning av:
  1. Organisationens karriärsidor, information, kvalité och dynamik.
  2. Närvaro och Kvalité på Social & Digital Media.
  3. Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker.
  4. Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar.
 3.  Juryn väljer 100 av ovan 200 företag.

Nyfiken på Stretch?

Vill du veta mer om Stretch och hur det skulle vara att jobba i en organisation som vår. Kika på vår hemsida www.stretch.se eller ta kontakt med susanne.ohlsson@stretch.se.

Dela inlägget