Nyheter

Vi är en av Europas bästa arbetsplatser!

Great Place to Work® Institute meddelade Europas bästa arbetsplatser på galan i Rom den 5 juni. Stretch, som sedan tidigare är en av Sveriges bästa arbetsplatser, är nu också en av Europas bästa arbetsplatser. Vi placerade oss på en hedrande 33:e plats på listan för medelstora bolag, vilket vi är fantastiskt stolta över. Det här är 10 platser bättre än vid senaste undersökningen.

Stretch har tidigare fått beröm av Great Place to Work® Institute för hur vi kontinuerligt arbetar med vår kultur, ett långsiktigt förhållningssätt mellan ledare och medarbetare, samt hur vi framgångsrikt skapar tillit i organisationen. Ett arbete som värderas positivt även när vi jämför oss med de bästa arbetsplatserna i Europa.

”Det är klart vi är stolta över den här utmärkelsen, men det är bara att fortsätta arbetet med att utveckla och förstärka Stretchkulturen. Vi är aldrig bättre än vår senaste månad, våra senaste kundleveranser och våra nuvarande kund- och medarbetarrelationer. Vi kan aldrig luta oss tillbaka och känna oss nöjda. Däremot kan vi glädjas åt utmärkelsen och det ska vi göra nu”, säger Malin Anjou, VD Stretch AB.

Dela inlägget