Nyheter

Nybildade Stretch Evolve redan starkt i Skandinavien

Malin Anjou har blivit vd för det nybildade dotterbolaget Stretch Evolve AB. Företaget blir ett av fem Stretch-bolag som specialiserar sig på SAP.

– Stretch ska göra störst skillnad på SAP-marknaden, säger Malin Anjou. Den digitala resan ligger högst upp på våra kunders agenda. Konkurrensen är stenhård och slutkundupplevelsen betyder allt. Genom att utveckla de affärsmodeller som många stora kunder har stöd för i SAP skapar vi tid för affärsutveckling och reflektion – två nödvändiga steg för att hänga med och ta rätt framtida beslut. Men många stora företag har gamla affärsystemsinvesteringar som behöver uppdateras för att kunna följa dagens krav på snabb responstid, korta ledtider och rätt rapportering för beslut här och nu.

– Med Stretch Evolve kan vi ta ytterligare ett steg och tänka hela vägen i vår SAP-utveckling. För att vara konkurrenskraftiga måste lösningarna fungera långsiktigt, även i praktiken. Vi satsar stort på att både ha teknisk spetskompetens kring det senaste inom SAP (som Leonardo, S/4 HANA, Ux och BI) och att alla våra verksamhetskonsulter har certifiering inom Change Management.

Stockholmsfödd men boende på landet är Malin Anjou en aktiv person som gärna varvar golf, tennis, längdskidåkning och löpning, och som ser rörelse som en nyckel till framgång.

– Jag vill få mina medarbetare att sätta sig själva i rörelse och lära sig nya saker i nya sammanhang, säger Malin. Det är då vi utvecklas, som individer och som bolag. Ambitionen är hög och jag ser fram emot att utveckla Stretch Evolve i en ny dimension tillsammans med mina medarbetare.

Stretch Evolve bildades 1 april 2018. I och med det nya bolaget lämnade Malin Anjou över vd-rollen för Stretch AB till bolagets grundare tillika styrelseordförande Jan Maelum.

– Med en otrolig kombination av energi och kunskap är Malin den rätta vd:n för ett bolag som verkligen vill förändra SAP-marknaden, säger Jan Maelum, styrelseordförande i Stretch Evolve AB.

Malin Anjou, VD Stretch Evolve AB

 

 

 

 

 

Dela inlägget