Nyheter

Ombytta roller

Stretch ler ikapp med solen! Våra kunder tycker att Stretch-leveranser gör skillnad och det gör att vårt högtryck håller i sig under 2016.

I vår kundundersökning som genomfördes under våren 2016 säger kunderna att det är enkelt och prestigelöst att samarbeta med oss. De säger också att vi vågar tänja gränser med ny teknologi. Det är precis så vi vill att marknaden ska uppfatta oss, som ett modernt entreprenörsbolag.

Vår vilja att fortsätta vara ett bolag i absoluta framkant gör det självklart och nödvändigt för oss att hela tiden våga förändras och tänja gränser. Vi förändras med vår omvärld och marknad och har hela tiden fokus på att skapa mer affärsvärde för våra kunder. Vi vill alltid utvecklas, både som bolag och som individer. Därmed har vi nyligen renodlat några av våra ledande roller.

Malin Anjou lämnar över VD-skapet för Stretch Stockholm AB till Sanna Andersson (på bilden ovan), som tidigare varit VD för Stretch Norge AS. Sanna började sin nya roll den 15 augusti. Med sitt starka ledarskap och smittsamma leende ska hon nu leda Stockholmsorganisationen in i digitaliseringens era.

Allt kan förbättras och effektiviseras med hjälp av nya digitala funktioner. Digitaliseringen öppnar även upp för helt nya tjänster och här ska Stretch vara nytänkande och top of mind, säger Sanna och Malin i samklang.

Malin kommer i rollen som VD för Stretch AB, vårt moderbolag i koncernen, att stärka det externa arbetet med våra kunder och partnerskap. Malin kommer att stå för helhetsperspektivet i syfte att maximera affärsvärdet för våra kunder. Det innebär allt från aktiviteter som stärker vårt varumärke till aktivt försäljningsarbete tillsammans med de olika Stretchbolagen.

Jag är stolt över att vi som medarbetare kan gå in och ur roller, med fokus på vad som är bäst för helheten. För mig är det att agera som ett modernt entreprenörsbolag. Denna omfördelning av roller är det bästa för hela Stretch-koncernen såväl som för våra kunder och partners. Jag önskar Sanna och Malin all lycka i sina nya roller!

Jan Maelum, Styrelseordförande för både Stretch Stockholm AB och Stretch AB

Dela inlägget