Affärsvärde, Karriär, SAP

Solreflektion i uppstartstider

Sommaren har visat sig från sin bästa sida vilket bådar gott för alla inför hösten. Inom SAP området på Stretch blir det mer spännande än någonsin att köra igång men det är också många av våra kollegor i branschen som kommer tillbaka till en ny arbetssituation. De senaste 18 månaderna har uppköpen och sammanslagningarna i branschen haglat och vi är få som står kvar på egna ben och är starka i oss själva.

Vad innebär det här för kunderna och vad innebär det för branschen? Beroende på vem som svarar på frågan får vi olika svar och var och en blir salig på sin sanning utifrån att vi valt att agera olika. Jag kan bara svara för Stretch och det vi står för. Vi har förmånen att styra vår egen agenda utifrån våra kunder, våra medarbetare och vår egen utveckling. Vi tror på våra medarbetares förmåga att vara med att utveckla framtidens företag och vi vet att vi gör skillnad. Vi kommer inte behöva lägga tid på att interna frågor utan kan lägga fullt fokus hos våra kunder för att skapa mesta möjliga effekt och värde tillsammans.

Det är en förmån att veta vad vi går tillbaka till nu när hösten drar igång och vad vi på Stretch tillsammans med våra kunder ska lägga fokus på under hösten. På agendan står S/4 HANA resor, Analytics Cloud frågeställningar och hur vi tillsammans i små steg ska kunna få ut mer effekt av befintliga SAP investeringar. Här ser vi snabbast effekt när vi arbetar med Solution Adoption, dvs hur vi får användarna att ta ägandeskap över sin SAP utveckling samt hur vi kan tillgängliggöra SAP lösningarna för fler användare med hjälpa av nya gränssnitt och applikationer där Ux är i fokus.

Vi har valt att lägga vårt fokus hos våra kunder. Vi har valt att stå på egna ben och istället samarbeta där det krävs för kundernas bästa. Vi har valt att vi själva vill styra vår framtid.

Vad väljer du?

”Om du inte gör ett val gör du också ett val att andra får välja åt dig”  av Søren Kierkegaard

Vill du veta mer om hur vi jobbar på Stretch Evolve? Klicka här och connecta med oss!


Vi har just nu två kommande event relaterade till ämnet. Följ länkarna nedan för mer info och anmälan!

29/8 – Nätverk för kunder som använder EPI-USE Labs produkter!
3/9 – Stretch UX nätverksträff den 3:e september

 

Dela inlägget