Nyheter

Stretch är ett Karriärföretag 2018

Stretch är utsedd till ett Karriärföretag 2018! Det innebär att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare.

Det är en härlig känsla att få denna utmärkelse – igen! Att som bolag få ett kvitto på att vi gör rätt saker gör oss riktigt stolta! Vi lever och andas våra kärnvärden. De genomsyrar allt vi gör. Från rekrytering till utveckling av våra team, leveranser, kund och kommunikation. Det finns ett genuint engagemang i att vara den mest attraktiva arbetsplatsen! Så det är fantastiskt kul att bli utsedd till ett av Sveriges karriärföretag!

– Susanne Ohlsson, Ansvarig för rekrytering och Employer branding på Stretch AB

Utmärkelsen Karriärföretagen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som har högst kvalitet i sitt Employer branding-arbete och som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Karriärföretagen utses årligen och har utsetts i 8 år sedan 2011.

Syftet med Karriärföretagen är att hjälpa yrkesverksamma (speciellt för studenter och Young Professionals) i sitt val av arbetsgivare samt utmärka de organisationer som bedriver ett gediget och professionellt arbete med Employer branding.

Vår motivering

Detta är motiveringen till varför vi fick utmärkelsen i år:

Genom att lyfta fram gemenskap mellan medarbetarna och en kreativ arbetsmiljö där du kan utvecklas som individ arbetar Stretch attraktivt med Employer branding. Genom karriärmöjligheter och entreprenörskap inom organisationen utses härmed Stretch AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Karriärföretagens urvalsprocess

Urvalsprocess för 2018 är:

  1. Grundkriterier – Samtliga företag och organisationer är med i urvalet kring Karriärföretagen 2018. Cirka 800 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner har därefter valts ut baserat på ett antal grundkriterierna.
  2. Expertpanel granskar – Samtliga 800 organisationer granskas av Karriärföretagens Expertpanel bestående av specialister inom HR, Webb, Karriärrådgivning, Social Media & Marknadsföring. Expertpanelen betygsätter digital närvaro, attraktivitet som arbetsgivare, fokus på Employer branding med mera.
  3. Juryn bedömer

Läs mer om urvalsprocessen här.

The Stretch way

Vi är vad våra grymma medarbetare levererar. Tillsammans skapar vi Stretch och får oss att utvecklas till det fantastiska bolag vi är. Stretch är det lokala konsultbolaget som erbjuder ”den stora, lilla konsulten.” Personlighet och närhet från ett litet bolag kombinerat med styrkan och bredden från en stor organisation – det är Stretch! Vill du också jobba på ett karriärföretag? Stretch kan då vara något för dig!

Dela inlägget