Nyheter

Stretch blommar som aldrig förr

Sommaren är här i full skrud och Stretch blommar som aldrig förr. Vi har precis stängt vårt bästa halvår någonsin, med en resultatförbättring på 32 % jämfört med föregående år.

Det är härligt med all den kraft som finns både i naturen och hos oss på Stretch. En kraft som gör att vi med små lätta steg tar oss an semestern. Ni som har varit i dialog med oss under våren vet att ”små steg” även är vår melodi för framgångsrika projekt. Vi ser att det genererar resultat i våra leveranser och att våra kunder får det affärsvärde som vi gemensamt förväntar oss. Det är en förmån och sann glädje att få växa tillsammans med våra kunder!

Att fortsätta växa och låta både individen och teamen blomstra utifrån sina egna förutsättningar är något som inte kommer av sig själv. Vi måste alla bidra till att skapa rätt förutsättningar för tillväxt och utveckling.

En Stretchkonsult är enligt mig generös med sin kunskap och bjuder på sig själv oavsett om det är mot en kund eller en kollega. Jag är så stolt över all den kraft och det engagemang som summerar upp till teamet Stretch.
– Malin Anjou, VD Stretch AB

Vill du vara med och växa hos oss? Kolla in vår nylanserade karriärssida som släpptes här i början på juli.

Eller vill du veta mer om hur vi tillsammans kan få din organisation att blomstra? Tveka inte att ta kontakt med oss på hej@stretch.se.

Vi vill passa på att önska kunder och kollegor i branschen en härlig och blomstrande sommar!

 

Dela inlägget