Kultur

Stretch goes Toughest i Malmö (igen!) 

Det är drygt ett år sedan vi var 20 kämpar som sprang bredvid varandra på Ribban i Malmö. Om ett par veckor är det dags igen!

Precis som tidigare år så har vi pushat varandra sedan november genom gemensamma träningspass i vått och torrt. Det har varit ett tuff resa och nu är det snart dags för ”the grande finale”!

Tillsammans med Kristian Klintbo, som driver Meihem Workout, har vi förberett oss både mentalt och fysiskt inför hinderbaneloppet. Meihem Workout är utomhusbaserad funktionell träning utan prestationskrav där utgångspunkten är kroppens egna förmåga.

Jag har funderat lite på varför jag utan förbehåll valde att vara med även detta året. Det är ju ett hinderbanelopp precis som förra året och även om hindren ändras lite så är det ändå samma princip. Du startar, du springer, du tar dig över hindren och sedan går du i mål. Jag har ju redan bockat av detta, varför göra det igen?

Den enkla anledningen är den härliga känslan av att göra något tillsammans som en grupp. Både tillsammans med kollegorna men också tillsammans med våra kunder. Det är något speciellt med att göra jobbiga saker tillsammans. Det stärker oss som grupp och det stärker mig som person. Jag har alltid sysslat med lagsport, det är det jag tycker är roligt, du vinner och förlorar som ett lag. Du blir pushad att alltid göra ditt yttersta och du pushar de runt omkring dig att bli snabbare, starkare och bättre. Något som också blir påtagligt är din utveckling. Om du verkligen går inför något så händer det saker.

Det är gruppen som tillsammans gör varandra starkare, precis som när du arbetar i projekt. Det är inte den enskilda individen i projektet som gör framgången utan det är vad teamet gör tillsammans! Vi vinner och förlorar som ETT TEAM.

Toughest i malmo_643x300

Den 7:e maj är det dags att genomföra loppet. Tillsammans som ett team ska vi då ta oss igenom den 8 kilometer långa hinderbanan. Tack alla som har varit med på resan och lycka till!

För alla er som inte ska tävla, kom och heja på oss!

Toughest_643x300

Vill du läsa mer om Toughest och se om det går ett lopp i närheten av dig? Kolla här.

Mer information om Meihem Workout har du här.

Dela inlägget