Nyheter

Stretch – Microsoft Gold Partner

Vi på Stretch tror på affärsvärde i allt vi gör. Vi tror på att skapa samarbeten och lösningar som ger våra kunder mest affärsvärde för sin investering – varje dag!

Vår grymma kompetens är ett viktigt verktyg för att lyckas, det vet vi, men långt ifrån det enda. Vi älskar teknik! Samtidigt vet vi att det inte är tekniken som skapar värde i våra leveranser. Snarare är det vår nyfikenhet på er verksamhet och vår förmåga att omvandla verksamhetens behov till en användbar lösning med fokus på affärsvärde.

Genom att arbeta med teknik från Microsoft kan vi erbjuda lösningar som skapar affärsvärde tidigt i projektens livscykel. Den filosofin är en del av vårt arbetssätt och något vi ser som en förutsättning i för lyckade projekt. Vi vill leverera resultat tidigt och ofta.

Sedan 2010 har Stretch varit partner med Microsoft och levererat kundspecifika lösningar baserat på Microsofts teknologi.  Nu har vi utökat partnerskapet till att innefatta Silver Collaboration and ContentSilver Cloud Platform och Gold Application development. Vi är alltså numera även guldpartner med Microsoft och det skapar fantastiska möjligheter för oss och för er som kunder. Tillsammans skapar vi affärsvärde med teknologi från Microsoft.

Vi lever givetvis som vi lär och baserar vår egen affär på lösningar som innefattar Office 365, SharePoint, Skype och Azure. Precis som våra kunder uppskattar vi flexibiliteten och kontrollen som det innebär. Vi vill ha en fantastisk arbetsplats med Office 365 som plattform och det kan ni också få.

Nyfiken på våra Microsoft-specialister? Kolla in det här!

Dela inlägget