Nyheter

YES!!! Än en gång är Stretch en av Sveriges bästa arbetsplatser

Den 27e mars utsåg Great Place to Work® Institute Sveriges bästa arbetsplatser. Stretch befäste sin plats bland de 10 främsta bolagen i Sverige. I år placerade vi oss på en 8:e plats på listan för medelstora företag, vilket är den största grupperingen. Enligt Great Place to Work själva är de företag och organisationer som presenteras på listan framgångrika när det gäller att skapa en äkta tillit och ett långsiktigt hållbart förhållningssätt mellan ledare och medarbetare i sina organisationer.

– ”Det är otroligt imponerade att Stretch lyckats få så höga och jämna resultat under en tidsperiod av sex år. Från att ni var med första gången 2009 till nu 2014. Det tyder på att ni verkligen jobbar metodiskt med er kultur, samspelet mellan medarbetare och hur ni vill vara som arbetsplats.” Maria Grudén VD Great Place to Work

– Det är med stolthet och glädje jag tog emot det här beskedet, säger Jan Maelum, koncernchef för Stretch. Jag är inte förvånad men mycket glad. Det är ett medvetet val att kontinuerligt arbeta med vår kultur som ligger bakom framgången. Dessutom är den attraktivaste arbetsplatsen en av våra strategier. Utmärkelsen är ett kvitto på att vårt arbete fungerar.

– Förutom bolagen i Sverige var även våra Stretchbolag i Norge och Danmark med i undersökningen. De hade minst lika bra resultat, även om inte det syns i den här sammanställningen. Vår skandinaviska expansion är ett bevis på att vår kultur även fungerar i våra grannländer, konstaterar Jan med ett leende på läpparna.

Dela inlägget