Nyheter

Yes! Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2016

Den 16e mars utsåg Great Place to Work® Institute Sveriges bästa arbetsplatser. Stretch är även 2016 med på listan över de främsta bolagen i Sverige – vi är ett fantastiskt företag!

I år placerade vi oss på en 16:e plats på listan för Sveriges medelstora företag. Det är den gruppen som har allra flest deltagande bolag. Vi gör dessutom vårt bästa resultat någonsin i medarbetarundersökningen jämfört med tidigare år.

  • Hela 96% av våra medarbetare svarade på enkäten.
  • 98% tyckte att påstående “Allt sammantaget, skulle jag säga att Stretch är en mycket bra arbetsplats” stämmer helt.

Det är ett grymt resultat som vi är mycket stolta över! Enligt Great Place to Work är de företag och organisationer som presenteras på listan framgångsrika när det gäller att skapa en äkta tillit och ett långsiktigt hållbart förhållningssätt mellan ledare och medarbetare i sina organisationer.

Det är med stolthet och glädje jag tar emot det här beskedet. Jag är inte förvånad, men otroligt glad. Nyckel till vår framgång ligger i att vi på ett medvetet och kontinuerligt sätt arbetar med vår kultur och våra värderingar. Vi tror på nära dialog och att arbeta som ETT team i allt vi gör. Att vara den mest attraktiva arbetsplatsen är en av våra koncernstrategier och utmärkelsen visar att vårt arbete  fungerar.

– Malin Anjou, VD för Stretch

Malin blev dessutom nominerad till ett hederspris hos Great Place To Work för Inspirerande ledarskap 2016. GPTW:s motivering till hennes nominering var:

Med långsiktigt fokus på att utveckla och behålla arbetsplatskulturen leder Malin Stretch, där närheten och förståelsen för kundens vardag är nyckeln till framgång. Med utgångspunkt i kärnvärdena driver hon engagemanget och omtanken i verksamheten. Genom att arbeta med det personliga skapas den ”stora lilla konsulten” som har god förståelse för i kundens vardag, vilket är en viktig del av en riktigt vass leverans.

– Great Place to Work®

Vinnaren av hederspriset för Inspirerande ledarskap 2016 blev Jonas Elgquist, VD på B3IT och vi vill passa på att gratulera honom till denna fina utmärkelse.

Förutom bolagen i Sverige deltog även våra bolag i Norge och Danmark i Great Place to Work-undersökningen. De hade minst lika bra resultat som de svenska bolagen som presenteras i just den här sammanställningen. Vår skandinaviska expansion är ett bevis på att vår kultur även fungerar i våra grannländer. Vår resa fortsätter och vi hoppas att du vill vara en del av den – som kund eller medarbetare.

Nyfiken på Stretch? Kolla här.

 

 

Dela inlägget