Vårdens bästa IT

oktober 12, 2017 |

Hej vad kul att du har hittat hit! Våra satsningar på avancerade IT-lösningar för vården gör att vi behöver fler engagerade kollegor. Hos oss blir du hjärnan och problemlösaren för vårdens bästa IT.

När vi började utveckla digitala system för vården sa det klick direkt. Att vara med och skapa något för framtiden som berör människor – dig, mig och samhället – ger en ny dimension till vårt arbete. Det kräver knivskarpa digitaliserade system, säkerhet och användarvänlighet för många olika människor och funktioner. En komplexitet som utmanar. Och ett resultat som berör.


”Det är grymt att få vara med från början. Jag älskar att ha tekniken och programmeringen som grund men det är mycket problemlösning som man diskuterar med kund eller kollegor.”
– Simon, Software Solutions

Läs mer om Simons jobb med Blå Appen


”Om pulstavlan på en whiteboard minskade vårdtiden med mer än en dag per patient, tänk då vad vi kan göra med en integrerad automatisk lösning!”
– Rafad, Business Analysis

Läs mer om projektet med Pulstavlan


”I mitt fall är jag inte på någon IT avdelning utan direkt i verksamheten. Det är ett tätt samarbete vilket gör att jag enklare förstår vad de behöver och på så vis blir lösningen bättre.”
– Jakob, Business Intelligence

Läs mer om vad Jakob gör för Region Halland

BLI EN AV OSS

Vi lovar dig utmanande och spännande projekt samt en härlig gemenskap! Du är antagligen erfaren men vi välkomnar också dig som är nyexaminerad och vill få en grym start i karriären. Du behöver inte kunna allt. Det viktigaste är att du har en ambition och vilja att utvecklas.

Software Solutions
Vi behöver dig som är .NET- eller SharePoint-utvecklare, såväl senior som nyexaminerad. Vi arbetar ofta agilt med Scrum, programmerar C# i back-end och använder moderna front-end tekniker som HTML5, CSS3, Angular2 och Font Awesome m.fl. Skicka din ansökan till Peter

Project Management & Business Analysis
Du är senior konsult med erfarenhet av vård och vårdprocesser. Du kan projektledning, affärsutveckling och/eller Business Analysis. Du har en agil inställning och är van att jobba workshop-baserat med värdebaserade leveranser. Skicka din ansökan till Maria

Business Intelligence
Du har gedigna kunskaper i Qlik eller Microsofts BI plattform och infrastruktur. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av vården och vårdprocesser. Skicka din ansökan till Rickard

”Det behövs en helt ny nivå av digitalisering om Skåne skall lyckas uppehålla och förbättra den vård vi alla vill ha och förväntar oss. Vi vill skapa en ny generation av vård och omsorg. Vi är väldigt stolta över det vi gör redan idag, men, det är bara början på något stort”
– Daniel, VD Stretch Öresund

Nyfiken och vill veta mer?