Partners

 • Prosci

  Sedan 1994 har Prosci strävat efter att hjälpa företag mot effektiv förändring. Baserat på omfattande forskning inom området förändringsledning har de kontinuerligt utvecklat nya metoder, verktyg och lösningar för sina kunder. Som auktoriserad utbildningsleverantör är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder fem rollbaserade träningsprogram, inklusive en certifieringskurs, och samtidigt tillhandahålla rådgivning genom våra Prosci-certifierade Change Managers.

  Läs mer om hur vi kan hjälpa till med era förändringsprocesser.

 • SAP

  Som marknadsledare inom affärssystem kan SAP hjälpa organisationer att tackla nackdelarna med stora komplexa system och skapa nya möjligheter. Stretch har varit SAP-partner sedan 2002. Idag är vi implementationspartner inom hela sviten, sell-partner inom Ariba och Business ByDesign samt build-partner på HANA Cloud Platform. Funktionaliteten i SAP täcker både kärn- och stödprocesserna i ett bolag och är därför ett komplett affärssystem.

  Läs om våra vassa SAP-specialister.

 • SAP Ariba

  Maximera affärsvärdet från er inköpsfunktion! Sänk kostnader och minimera risker genom att digitalisera inköp. SAP Ariba är den ledande molnbaserade lösningen för hela inköpsprocessen. Från upphandling till avtal, beställning, fakturahantering och betalning. Stretch är ledande i Norden på SAP Ariba.

  Läs om våra vassa specialister här.

 • Salesforce

  Salesforce är en världsledande CRM-mjukvara som ger er stora möjligheter att växa och bli mer effektiva inom försäljning, kundservice och marknad. Ni får helt nya sätt att arbeta på tillsammans med kunderna, i molnet. Vi har varit partner med Salesforce sedan 2013. Vår breda kunskap inom CRM kombinerat med specialistkunskap om Salesforce gör våra konsulter riktigt vassa.

  Läs mer om våra grymma Salesforce-specialister här.

 • Microsoft

  Stretch har varit en Microsoft-partner länge och lever som vi lär. För oss är Microsofts lösningar en viktig del i vår egna och våra kunders verksamhet – varje dag. Vi levererar dagligen lösningar inom Office 365, SharePoint, modern webb och Business Intelligence. Vi vet vilken kraft Microsofts molnlösningar levererar när de används på rätt sätt.

  Läs om våra grymma Microsoft-specialister här.

 • Atlassian

  Stretch Atlassian Solution Partner vägleder er vid införande och vidareutveckling av era Atlassian-verktyg. Ni kan fokusera på affärsvärde och leverans medans vi ser till att JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo och HipChat fungerar som rätt stöd för dina team!

  Läs om våra Atlassian-specialister här.

 • Qlik

  Qliks Business Discovery-plattform erbjuder självbetjänings-BI som ger användaren möjlighet att fatta mer innovativa beslut. Plattformen bygger på en unik associationsteknik som på ett enkelt sätt gör det möjligt att söka i stora datamängder för att hitta samband och dra nya slutsatser. Stretch är sedan 2014 en utvald Qlik-partner i Sverige, Norge och Danmark.

  Läs om våra grymma Qlik-specialister här.

 • Dell Boomi

  Dell Boomi gör det möjligt att integrera alla kombinationer av Cloud, SaaS och on-premise-applikationer utan att behöva installera någon mjukvara eller programmera. En ledande aktör inom iPaaS (integration Platform as a Service) enligt Gartner i deras marknadsanalys ”Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service”. Stretch är den enda partnern i Norden till Dell Boomi.

  Läs om våra grymma Dell Boomi-specialister här.

 • Signicat

  Signicat är en av de ledande leverantörerna av elektronisk identitet och lösningar för elektroniska signaturer i Europa. Företaget, som grundades 2007, levererar säkra online-baserade tjänster till den offentliga och privata sektorn globalt. I samarbete med Signicat har vi på Stretch utvecklat en app för Salesforce som ger dig tillgång till elektroniska signaturer av dokument direkt i dina affärsprocesser i Salesforce.

  Läs om våra grymma Signicat-specialister här.

 • EPI-USE Labs

  Nyfiken på add-ons till SAP med fokus på att skapa mer affärsvärde ur SAP-installationen och sänka TCO? EPI-USE Labs produkter kommer till användning t.ex för att möta GDPR-lagstiftningen, optimera SAP-landskapet, uppgradera till HANA etc. Allt syftar till att skapa bättre, snabbare och mer kraftfulla SAP-system – spara tid och pengar. Vi vet hur ni kan få ut affärsvärdet från er SAP-installation med EPI-USE Labs.

  Läs om våra vassa specialister här.

Läs också