Stretch Addera

Frigör kraften i era team med Atlassian

Atlassian-lösningar till den Skandinaviska marknaden

Stretch Addera är Atlassian Solution Partner och vi levererar lösningar till hela den skandinaviska marknaden. Vi tror starkt på Atlassians mission att frigöra kraften hos alla team. Vi älskar Atlassians produktportfölj och är riktigt vassa på produkterna.

Vi gör inte allt åt alla, vi gör bara det vi är grymma på – Atlassian. Vi ser till att Jira, Confluence, Bitbucket och Bamboo fungerar som rätt stöd för er, så att ni kan fokusera på er affär. Vi skapar förutsättningar för att ni ska få ut maximal nytta av Atlassians unika verktyg. Vi vet att värdet kommer ifrån användningen och vi vet hur ni kommer dit!

stretch_highfive

Teamleveranser

Vi ser styrkan i att leverera som ETT team – då vet vi att ni får ut mest värde. Ni får hjälp och stöd där ni behöver och av rätt kompetens. Ni får konsulter med bred och djup kunskap inom Atlassian för att kunna nyttja produkterna på bästa sätt. Stretch Addera strävar efter att vara Skandinaviens ledande Atlassian Expert med syftet att frigöra kraften i era team.

Vi adderar affärsvärde

Atlassians produktportfölj utvecklas ständigt. Det tycker vi är häftigt. Vi älskar ny teknik och har kompetens inom hela Atlassians produktportfölj. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag med såväl process som verktygsstöd. Som Platinum Solution Partner till Atlassian hjälper vi er med att:

  • omsätta process till konfiguration
  • hålla workshops
  • utvärdera verktygen
  • säkerställa integration
  • underhålla produkterna
  • uppgradera
  • utbilda era medarbetare
  • lösa Atlassian- och Market Place-licenser.

Våra Atlassian SME coachar er dagligen och ger er tips och best practises. Vi vill att det blir rätt från början. Vi möter er där ni befinner er, i er verklighet. Vårt fokus är att lyfta affärsvärdet som Atlassians produkter ger och vi gör det tillsammans med er – som ETT team!

Nyfiken på vårt erbjudande inom Atlassian? Kolla in vår tjänstesida redan idag eller kontakta oss så berättar vi mer!

Business goals

Vi hjälper er att hitta vägen till mer effektiva team - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan