Atlassian Subject Matter Expert

Frigör kraften i dina team!

Dina Atlassian-verktyg blir affärskritiska när de fungerar som ett nav i verksamheten. Effektiva team väljer JIRA och ofta introduceras verktyget av ett team, sedan växer användandet organisatoriskt. För att få viktiga synergieffekter för alla team behövs vägledning till en ändamålsenlig konfiguration av JIRA Software, Confluence och Bitbucket.

Atlassians verktyg finns som ett stöd för att frigöra kraften i dina team. Det kostar för mycket tid och kraft att hantera felaktig konfiguration som försvårar teamens progress. Riv därför ner silos och ta steget till att arbeta mer proaktivt med stöd av en Atlassian SME, Subject Matter Expert.

Leverera affärsvärde kontinuerligt med Atlassian

Stretch Atlassian SME har lång erfarenhet av att implementera Atlassian-verktyg i olika branscher. Det kan röra sig om ny funktionalitet, utökat verktygsstöd, roadmap och förvaltningsmodell. Vi omsätter era behov till såväl process som verktygskonfiguration och skapar hållbara lösningar. Atlassian SME hjälper er att balansera mellan styrning och enkelhet i er konfiguration, så att era team kan nå sin fulla potential och skapa affärsvärde ofta.

Våra Atlassian SME är en av del av vårt Atlassian Solution Team och därmed har ni tillgång till en bred och djup kompetens. Vi har arbetat med Atlassian sedan 2004 då det enda välkända verktyget var JIRA. Nu finns en hel portfölj av Atlassian-verktyg som kan stödja hela din ALM-, SDLC-process och våra experter har kunskap inom hela verktygsfloran inklusive marknadsledande add-ons från marketplace som exempelvis ScriptRunner, Tempo och EazyBi.

StretchJoggar-072_720x350

Utnyttja hela potentialen hos JIRA och Confluence

Vi hjälper dig att maximera styrkorna i JIRA och Confluence. Vi kan även hjälpa till med att anpassa era processer enligt ITIL eller PM3. Vill du få ordning på krav, buggar, processer, risker eller andra flöden? Behöver ni ett nytt dynamiskt intranät eller en ny wiki? Låt några av Skandinaviens mest erfarna Atlassian-konsulter beskriva hur vi på Stretch kan hjälpa er nå en helt ny nivå.

Tänk framtid!

Vad har framgångsrika team gemensamt? De tänker framåt och är proaktiva. Våra Atlassian SME guidar dig att sätta upp en roadmap som ger dina team rätt verktygsstöd idag såväl som i en föränderlig framtid.

Frigör kraften i dina team på alla nivåer. Stretch Atlassian SME har med Stretch Atlassian solution team i ryggen en unik förmåga att ge strategiska råd kring hur ni konfigurerar och plockar ihop rätt stöd i Atlassians verktygsflora – JIRA Software, JIRA Service Desk, Confluence, Portfolio for JIRA, utvecklingsverktyg som Bitbucket och Bamboo. Ni får stöd i hela processen från licensfrågor, installation, driftsättning, konfiguration, kurser, workshops och vägen till rätt förvaltning.

Ni är redo att ta nästa steg, vi ger er drivkraften att finna hållbara lösningar som underlättar det dagliga arbetet för alla dina team.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan