Atlassian

Frigör kraften i dina team!

Dina team är beroende av en effektiv utvecklingsmiljö! 

Frigör kraften i dina team så att de kan leverera affärsvärde varje dag. Vi hjälper er att konfigurera Jira, Confluence, Bitbucket och Bamboo på ett effektivt och professionellt sätt. Då kan ni få ut mesta möjliga affärsvärde!

Stretch erbjuder support och serviceavtal baserat på era unika behov.

Fokusera på er kärnverksamhet och låt våra Atlassian-experter administrera och underhålla era Jira, Confluence och Bitbucket installationer.

Beställ dina Atlassian licenser från Stretch idag!

Berätta dina behov för oss så hjälper vi dig att beställa. Vi tillhandahåller licenser för alla Atlassians produkter och vi aktiverar licenserna så att dina team kan börja arbeta direkt.

Atlassians mission är att frigöra kraften hos alla team.

Dina team arbetar mer effektivt med stöd av rätt verktyg och processer.

 • Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Dev Tools

Nyfiken? Kontakta våra Atlassian-experter!

På Stretch tror vi på att skapa affärsvärde i allt vi gör! Genom vår långa erfarenhet inom Atlassians produktportfölj och vårt teknikintresse maximerar vi affärsvärdet för dig. Kontakta oss för att diskutera hur ni kan frigöra kraften i era team med hjälp av exempelvis Jira, Confluence, Bitbucket eller Bamboo. Kontakta vårt Atlassian Expert team redan idag!

 

Kontakta oss

Atlassian powered by Stretch

Dina team är beroende av en effektiv utvecklingsmiljö! Frigör kraften i dina team så att de kontinuerligt kan leverera affärsvärde. Atlassian applikationerna är ett nav för dina teams dagliga arbete.

Om Jira är oåtkomlig eller ineffektivt konfigurerad störs flödet i din organisation. Jira, Confluence, Bitbucket och Bamboo är affärskritiska och ska förvaltas och vidareutvecklas på ett professionellt sätt. Då kan ni få ut mesta möjliga affärsvärde!

Maximera affärsvärdet dina team skapar

Det är inte ovanligt att Atlassian-installationen bubblat upp genom ett team, men när fler och fler team blir beroende av Jira Softwares stabilitet och säkerhet är det dags för nästa steg. Då bör även dessa applikationer omfattas i en förvaltningsmodell – med rätt kompetens! Ny funktionalitet släpps ofta i Atlassians produktportfölj. Ny funktionalitet som förbättrar teamens dagliga arbete. Låt dina team ta del av de nya versionerna – maximera användningen och affärsvärdet!

Atlassian

Vi kan hela Atlassians produktportfölj

När du kan lita på att konfiguration och förvaltning hanteras av specialister med lång erfarenhet skapas utrymme att fokusera på er kärnverksamhet. Stretch har lösningen på dina behov av effektiv och säker förvaltning av Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo och dessutom integrationer och anpassningar till dessa produkter.

Stretch Atlassian Experter har lång erfarenhet av att leverera kundanpassade lösningar i ert val av Atlassian miljö. Vi arbetar som ETT team med kunden i Atlassian Cloud, er serverinstallation eller i vår SaaS miljö. Era behov styr!

Dina behov styr!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och kan lära känna ert behov! Många kunder väljer ett serviceavtal med full applikationsadministration. Andra alternativ kan vara att få tillgång till våra experter som "2nd-line support" eller att prenumerera på uppgraderingar. I våra avtal ingår även licensövervakning

 • Atlassian SME
 • Workshop/Utbildning
 • Införandeprojekt
 • Migrering
 • Förvaltning/Support
 • Licenser

Atlassian Solution Partner Serviceavtal Stretch erbjuder support och serviceavtal baserat på kundens unika behov. Avtalet baseras på din specifika uppsättning och behov av supportnivå. Supportnivån och kostnaden beror på antal applikationer och inkulderade instanser, antal användare, komplexitet i miljön, estimerat inflöde av ärenden och vald SLA nivå. Du kan läsa mer om Atlassian Solution Partner Serviceavtal längre ner.

Atlassian produkter

Redo för nästa steg?

Stretch Atlassian Solution Partner vägleder era team vid införandet och även vidareutveckling av din Atlassian-plattform. Vi hjälper er med Jira Software, Jira Service Desk, Portfolio for Jira, Confluence, Bitbucket och Bamboo. Få en kick-start – ta nästa steg tillsammans med oss!

Atlassian Solution Partner Serviceavtal

 1. Atlassian Subject Matter Expert (SME)

  Arbetar proaktivt med att omsätta ert behov till affärsnytta. Arbetar med backloggen och stakar ut roadmap i samarbetet med produktägaren. Ansvarar för teamleveransen. Du kan läsa mer om Atlassian SME här.

 2. Serviceavtal

  Kundcentrerad support frigör tid för dina team att fokusera på er kärnverksamhet. Ge dina team tillgång till Stretch kundportal.

 3. Workshops och kurser

  Teamet tar nästa steg och får mer nytta av er Atlassian produktsvit.

 4. Licenser

  Få rådgivning och förenklad hantering av Atlassian och Marketplace licenser.

 5. Införandeprojekt

  Utöka ert användande Kan vara förstudier, kravanalys, inkludera fler processer, ny konfiguration, apps (tillägg).

 6. Förvaltning

  Ge dina Team tillgång till nya versioner i en stabil miljö

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan