Stretch Addera – Atlassian Platinum Solution Partner

Happiness in Teamwork by Stretch

Dina team är beroende av en effektiv utvecklingsmiljö! 

Glädjen i teamwork stärks genom digitala sammarbetsverktyg som bland annat Jira och Confluence. Vi hjälper er att anpassa Jira, Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket, Bamboo och Opsgenie i kombination med rätt add:ons för att lyfta ert teams plattform till nästa nivå. Frigör kraften i era team med en effektiv utvecklingsmiljö så att dem kan leverera affärsvärde varje dag – Då kan ni få ut mesta möjliga affärsnytta!

Stretch erbjuder support och serviceavtal baserat på era unika behov

Fokusera på er kärnverksamhet och låt våra team med certifierade Atlassiankonsulter administrera och underhålla er Jira, Jira Service Desk, Confluence och Bitbucket miljö.

 

Beställ dina Atlassianlicenser från Stretch idag!

Berätta om dina behov för oss så hjälper vi dig att beställa rätt licenser. Vi tillhandahåller licenser för alla Atlassians produkter och vi aktiverar licenserna så att dina team kan börja arbeta direkt.

Atlassians mission är att frigöra kraften hos alla team

Dina team arbetar mer effektivt med stöd av rätt verktyg och processer.

 • Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket, Bamboo, Opsgenie

Nyfiken? Kontakta våra Atlassian-konsulter!

Stretch Addera brinner för ”Happiness in teamwork” och våra team hjälper din organisation att hitta glädjen i teamarbete.

Stretch addera är din lokala Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner som levererar globala lösningar till hela den Skandinaviska marknaden. Våra Team finner stolthet och glädje i att anpassa och förvalta din Atlassianmiljö. Stretch Serviceavtal kombinerat med Atlassianverktyg som Jira Service Desk, Jira Software, Confluence, Bitbucket, Bamboo och Opsgenie bäddar för att ditt team ska uppnå sin fulla potential. Tillsammans med Er som ett Team, med din leverans i fokus. Kontakta oss för att diskutera hur ni kan hitta glädjen i teamarbetet redan idag!

Öka arbetsglädjen och få ut mer av samarbetet i ditt team

Att vi blir bättre tillsammans och åstadkommer mer som grupp än var och en för sig är självklart. Vad som inte är lika givet är hur stor skillnaden faktiskt är mellan olika online-baserade teamverktyg. Med produkter som Jira, Confluence och Trello, rankas Atlassian av många som världsledare inom området och det är också därför som Stretch är stolta över att vara en partner till Atlassian på den skandinaviska marknaden.

Jira används av globala företag, myndigheter och startups

Atlassian blev ursprungligen kända som frälsare för bolag som jobbar med mjukvaruutveckling i projektgrupper som ofta är utspridda geografiskt. Relativt snabbt visade det sig att samma principer och metoder gick att översätta till de flesta typer av team, oavsett bransch och storlek. Idag använder över 150 000 företag i hela världen Atlassians produkter.

 

Kontakta oss

Atlassian Solutions by Stretch

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner, våra team levererar lösningar till hela den Skandinaviska marknaden. Vi älskar Atlassian och vi är riktigt vassa på Jira Software, Jira Service Desk, Confluence och den övriga Atlassianportföljen!

Ge era team bästa möjliga förutsättningar för att lyckas genom att utöka ert team med  ett team av certifierade Atlassiankonsulter.  Teamet från Stretch bidrar med atlassianexpertis anpassad efter ert behov så att era team har en effektiv utvecklingsmiljö!  Med en teamleverans  får ni ett minskat personberoende  men en maxad kompetens.

Era team är beroende av en effektiv utvecklingsmiljö. Om Jira är oåtkomlig eller ineffektivt konfigurerad störs flödet i er organisation. Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket och Bamboo är affärskritiska och ska förvaltas och vidareutvecklas på ett professionellt sätt. Då kan ni finna glädje i teamwork och frigöra kraften i era team och få ut mesta möjliga affärsvärde!

Jira maximerar värdet dina team skapar

Det är inte ovanligt att Atlassian-installationen bubblat upp genom ett team, men när fler och fler team blir beroende av Jira Softwares stabilitet och säkerhet är det dags för nästa steg. Då bör även dessa applikationer omfattas i en förvaltningsmodell – med rätt kompetens! Ny funktionalitet släpps ofta i Atlassians produktportfölj – ny funktionalitet som förbättrar teamens dagliga arbete. Låt dina team ta del av de nya versionerna och maximera användningen och affärsvärdet!

Stretchteamet är din expert på Atlassian Cloud och Atlassian Data Center

När du kan lita på att konfiguration och förvaltning hanteras av certifierade specialistteam med lång erfarenhet skapas utrymme att fokusera på er kärnverksamhet. Stretch har lösningen på dina behov av effektiv och säker förvaltning av bland annat Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket och Bamboo, inklusive integrationer och anpassningar av dessa produkter.

Vi är en Enterprise partner med lång erfarenhet av såväl skalbara Data Center instanser med 10 000+ användare som Atlassian cloudinstanser för det snabbväxande företaget. 2019 erhöll vi det globala priset Atlassian Cloud Partner of the year, som ett resultat av vårt långsiktiga arbete med lösningar och stöd till våra molnkunder.

Stretch Atlassiankonsulter har lång erfarenhet av att leverera kundanpassade lösningar i ert val av Atlassianmiljö. Vi arbetar som ett team tillsammans med er i Atlassian Cloud, Atlassian Data Center, i vår SaaS miljö eller i ert privata moln i t.ex. AWS och Azure. Era behov styr!

Dina behov styr!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig och kan lära känna ert behov! Många kunder väljer ett serviceavtal med full applikationsadministration. Andra alternativ kan vara att få tillgång till våra experter som "2nd-line support" eller att prenumerera på uppgraderingar. I våra avtal ingår även licensövervakning

 • Atlassian SME
 • Workshop/Utbildning
 • Införandeprojekt
 • Migrering
 • Förvaltning/Support
 • Licenser

Atlassian Solution Partner Serviceavtal by Stretch erbjuder support och serviceavtal baserat på kundens unika behov. Avtalet baseras på din specifika uppsättning och behov av supportnivå. Supportnivån och kostnaden beror på inkluderade applikationer och instanser, antal användare, komplexitet i miljön, estimerat inflöde av ärenden och vald SLA nivå.

Redo för nästa steg?

Atlassian by Stretch – Från behovsanalys till support och löpande anpassningar för effektivare team

Stretch leverera licenser och serviceavtal för alla Atlassians samarbetsverktyg – verktyg som Jira,

Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket, Bamboo och Opsgenie. Vi är aktiva i Atlassians community för att säkerställa att våra kunder får ta del av det senaste inom arbetssätt, funktioner och nyheter. Vi är nyfikna på din verksamhet och hjälper era team att uppnå sin fulla potential.

Som en Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner vägleder vi era team vid införandet och vidareutvecklingen av din Atlassianplattform. Vi hjälper er med Jira Software, Jira Service Desk, Portfolio for Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo och mycket mer. Få en kickstart – ta nästa steg tillsammans med oss!

Atlassian Solution Partner Serviceavtal

 1. Atlassian Subject Matter Expert (SME)

  Arbetar proaktivt med att omsätta ert behov till affärsnytta. Arbetar med backloggen och stakar ut roadmap i samarbetet med produktägaren. Ansvarar för teamleveransen. Du kan läsa mer om Atlassian SME här.

 2. Serviceavtal

  Kundcentrerad support frigör tid för era team att fokusera på er kärnverksamhet. Ge även era team tillgång till Stretch kundportal.

 3. Workshops och kurser

  Låt ert team ta nästa steg och få mer nytta av er Atlassian produktsvit.

 4. Licenser

  Få rådgivning och förenklad hantering av Atlassian och Marketplace licenser.

 5. Införandeprojekt

  Utöka ert användande – vi hjälper er med förstudier, kravanalys, att inkludera fler processer, ny konfiguration, nya applikationer eller add:ons (tillägg).

 6. Förvaltning

  Ge era team tillgång till nya versioner i en stabil miljö.

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan