Case

Kundnöjdhet på riktigt!

När Stretch Customer bildades var valet av namn självklart. Stretch Customer symboliserar kärnan av vår verksamhet, våra kunder.

Vi har valt att hjälpa kunder i alla storlekar och branscher med vitt skilda verksamheter, processer och mål. Vårt fokus ligger inte på en specifik Salesforce-produkt eller bransch, utan att skapa skräddarsydda lösningar till våra kunder utifrån vart de är idag och vart de vill framåt.

Våra kunder spänner över bolag med knappt en handfull anställda, till globala organisationer. Vi är otroligt stolta över att ha kunder inom bland annat sjukvård, detaljhandeln, den publika sektorn, ideella sektorn, energisektorn samt finansiella sektorn och många fler.

Sedan starten är vårt huvudfokus nöjda kunder, vilket är lätt att säga, men svårare att visa, så vi låter en av dem berätta om sin Salesforce-resa med oss nedan.

I filmen berättar Firas Al Saati, Digital Produktägare på Mentor om deras Salesforce-resa, vårt samarbete och hur vi har hjälpt de med att förenkla och effektivisera den process som tidigare var manuell och tidskrävande.

 

Vilka är Mentor Sverige?

Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar med mentorskap för ungdomar. Genom goda förebilder i vuxenvärlden vill man stötta och inspirera ungdomar när de behöver det som mest – i tonåren.

Läs mer om hur du kan bli mentor här https://mentor.se/volontar/bli-mentor-till-en-ungdom/

 

Vill du ha hjälp med din Salesforce-resa? Hör av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss

 

Dela inlägget