Stretch Customer

Smarta Salesforce-lösningar för engagerade bolag

Stretch Customer levererar smarta Salesforce-lösningar till både små och stora företag i hela Sverige. Vi älskar Salesforce och tack vare våra kunder har vi utnämnts till Salesforce Silver Partner och vi är riktigt vassa på att anpassa olika lösningar oavsett behov, önskemål och bransch.

Varför Salesforce?

Salesforce erbjuder en otroligt kraftfull och användarvänlig multi cloud-plattform som är enkel att anpassa efter ett företags unika behov och processer. En smart Salesforce-lösning skapar de bästa förutsättningarna för företag att effektivisera sina arbetsprocesser och lyckas med CRM, där medarbetarna får möjlighet att lägga sin tid på det som de är allra bäst på och minimera den tid som läggs på onödig administration.

Vår uppfattning är att alla företag behöver en CRM-lösning från Salesforce, oavsett bransch och kärnverksamhet. Salesforce hjälper dig bland annat med att:

  • Hålla koll på vad du sagt, gjort och lovat dina kunder
  • Hitta nya kunder
  • Få en 360⁰ vy av kundens engagemang vilket möjliggör ett professionellt och engagerat kundbemötande
  • Minimera onödig tid för administration så att du och dina medarbetare kan lägga tid på rätt saker
  • Minska personberoendet i verksamheten
  • Arbeta i ett gemensamt system på ett strukturerat och enhetligt sätt

Och mycket mer…

Verktyg och erbjudande

Vi som jobbar på Stretch Customer har alla erfarenhet av olika CRM-system på marknaden. Det är inte en slump att vi har valt att fokusera och bli experter på just Salesforce. Möjligheterna med systemet är oändliga oavsett vilka behov just din verksamhet har, och däri ligger styrkan med Salesforce.

Vi hjälper er genom hela CRM-resan från förstudie till implementation och support. Våra projekt bemannas alltid med ett team av certifierade och processorienterade konsulter som brinner för Salesforce och som har stor erfarenhet av att anpassa systemet efter era unika behov. Vi förespråkar ett agilt arbetssätt där vi har ett nära samarbete med er som kund. Vi är inte bara experter på själva produkten – vi är dessutom ett härligt gäng att arbeta tillsammans med och vi försöker alltid leverera det där lilla extra.

Alla våra konsulter är Salesforce-certifierade och det ger oss en kvalitetsstämpel som vi är oerhört stolta över. Vi behärskar Sales Cloud, Service Cloud, CPQ, Community Cloud, Pardot och mycket mer.

Är du nyfiken på hur Salesforce kan förbättra din verksamhet? Tveka då inte att kontakta oss, vi hjälper er gärna!

Business goals

Vi bygger smarta Salesforce-lösningar för engagerade bolag som har kunden i fokus. Vi brinner för Salesforce och vår drivkraft är att hjälpa våra kunder att lyckas med CRM.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan