Stretch Engage AS

Unika behov – unika lösningar från Stretch

Stretch Engage

Det är du som bäst känner till era behov, och därför måste också du vara experten på era lösningar för att skapa bra kundupplevelser.

Nära kundrelationer har aldrig varit viktigare och kunderna förväntar sig en personlig och anpassad upplevelse. Om ditt företag och varumärke ska få lojala kunder, måste du förstå och känna dina kunder väl för att veta hur du ska hantera dem.

Vi är övertygade om att Salesforce-plattformen är det rätta valet om man vill växa och utvecklas tillsammans med sina kunder och i det tempo som marknaden kräver. Förändringsförmåga och skalbarhet är viktiga egenskaper som tillsammans med kort ”time to market” sätter Salesforce i en klass för sig.

Vi sätter en stolthet i att förstå våra kunders behov och tillsammans snabbt definiera vad som är den rätta lösningen. Vi hjälper till med förändringsresan och ser till att få ut lösningen på marknaden. Vårt mål är att göra kunden till experten.

Detta är inte nödvändigtvis det enklaste sättet att göra det på. Eller det snabbaste. Men som vi ser det, är det definitivt det bästa.

Kontakta oss. Vi kan bli din perfekta partner för ytterligare tillväxt.  


Realiserar lösningar på Salesforce-plattformen för både stora och små kunder i Norge

Stretchs Engage tillhandahålls av ett mycket kompetent team med erfarna och certifierade konsulter och utvecklare som realiserar lösningar på Salesforce-plattformen för stora och små kunder i Norge. För att digitalisera våra kunders kundresor och skapa bra kundupplevelser fokuserar vi på några viktiga områden:

  • Hitta din kund – Skapa uppmärksamhet kring ditt varumärke och din lösning.
  • Känn din kund – Etablera dina kundrelationer digitalt med en förtroendeskapande onboardingprocess.
  • Följ upp din kund – Skapa goda digitala samarbetsarenor som ger goda kundupplevelser.
  • Lär av dina kund Använd det du får lära dig om kunden för att bli effektivare nästa gång ni träffas.

Vi brinner för Salesforce och tack vare våra kunder har vi blivit utnämnda till Salesforce Gold Partner. Salesforce erbjuder en av världens mest skalbara och kraftfulla plattformar anpassad för kundnära processer. Det är enkelt att anpassa Salesforce efter olika behov och processer och det skapar de bästa förutsättningarna för att utveckla effektiva arbetsprocesser och för att lyckas med försäljning, kundservice och självbetjäning. På så vis kan medarbetarna fokusera på kunderna och hjälpa dem med deras behov och frågor istället för att lägga tid på onödig administration.

För att lyckas måste man ha motiverade medarbetare som vill använda nya lösningar och jobba smartare. Detta säkerställs genom att fokusera på användaren när man utvecklar Salesforce-lösningar. Vi använder oss alltid av vår erfarenhet av och expertis på Prosci med ADKAR samt förändringsledning i våra projekt för att försäkra oss om god användaracceptans.

Stretch finns där för er under hela resan, från förstudie till implementering och support. Vi bemannar våra projekt med certifierade och erfarna konsulter som fokuserar på en smidig och anpassningsbar samarbetsform tillsammans med er.


Kontakta oss