Stretch Amplify AB

Förstärker din digitala affärsutveckling

Stretch Amplify - Utvecklingspartner

Förstärk din digitala framgång

Vi vet att alla branscher är i behov av att förstärka sin digitala utveckling för att både få en fungerande vardag och samtidigt ligga steget före alla andra. Vi vet att branschspecifika lösningar anpassade efter din verksamhet kommer hjälpa dig att ta nästa steg i din affärsutveckling. Som partner förstärker vi din affär med skräddarsydda lösningar och kontinuerligt skapa förbättringar för framtiden.

Att ingå ett partnerskap med oss innebär också att vi förstärker din förmåga att testa och införa ny och spännande teknik. Vi tar dessutom ansvar för hela produktlivscykeln, från idé till support och förvaltning.

Vi förstärker våra kunders digitala utvecklingsförmåga, så att människor snabbt kan börja gå i en än mer träffsäker riktning. Stretch Amplify är partnern i din framgång.

 

Erbjudande

Analys

Case

 


Erbjudande

Är steget till steget före alltid steget efter?

Som digital utvecklingspartner förstärker vi både affärs- och mjukvaruutvecklingen hos er. Vi kombinerar gedigen teknisk erfarenhet med djup branschkunskap och tar fram skräddarsydda lösningar anpassade efter just era behov och visioner.

Vårt team har lång erfarenhet av att jobba med Microsofts produktportfölj, och vi bekantar oss gärna med ny och spännande teknik. Nyckeln till ett framgångsrikt samarbete ligger i partnerskapet, därför tror vi på att anpassa metoder och arbetssätt efter er verklighet. Vi förstår att behov i både storlek på team och kompetens kan variera över tid, därför är det redan en del av vår affärsmodell. Vi matchar kompetens och kapacitet och säkerställer att det alltid finns spetskompetens tillgänglig när det behövs. För oss är det viktigt att vara med i hela livscykeln då värdet av alla lösningar kommer först när de faktiskt används.

Vi erbjuder ett enkelt och flexibelt partnerskap utan långa förhandlingar och krångel. Vi är partnern för dig som vill ligga steget före i din digitala affärsutveckling!

Kontakta oss
Kontakta oss

Vi är Stretch Amplify, din digitala utvecklingspartner.
Vi förstärker er digitala utvecklingsförmåga!

Låt oss höras vid och se vad vi kan göra för er!

Kontakta oss