Stretch Evolve AB

Evolve, Be the better you!

Stretch Evolve AB

Morgondagens utmaningar börjar idag! Nyckeln är att frigöra tid för innovation och affärsutveckling. Det är en förutsättning för att bli framtidens vinnare. Tillsammans med våra kunder är vi steget före.

Vi förenklar våra kunders finans- och logistikprocesser med hjälp av S/4 HANA och ett förbättrat användargränssnitt (Ux). Allt för att underlätta i det dagliga. Därför kan våra kunder lägga mer tid på kundrelationer och tillväxt.

Mer tid för dina kunder – Mindre tid i systemen

Vår idé bygger på att vi gör en resa tillsammans och skapar en evolution i våra uppdrag. Det är en lustfylld resa, där vi alla kontinuerligt utvecklas och blir den bästa versionen av oss själva. Är det roligt att jobba tillsammans sker innovation och affärsutveckling av sig själv.

Mer innovation – mindre teknikstrul

Stretch Evolve satsar stort på att ha den tekniska spetskompetensen inom SAP. Vi är din vägledare på S/4 HANA resan, förenklar din användarupplevelse med hjälp av appar (UX), samt ökar din insikt med rätt masterdata och SAP Analytics Cloud. Att våra konsulter har kunskap inom förändringsledning är prioriterat. Allt för att få användarna med på den digitala resan.


SAP Gold Partner

Stretch har arbetat med SAP sedan starten 2002. Vi är idag SAP Gold Partner med ett ERP Cloud fokus. Totalt sett är vi tre bolag på den svenska marknaden (Stretch Evolve, Stretch Procurement och Stretch Göteborg) som har 100 % fokus på att göra skillnad hos våra SAP kunder. I Skandinavien är vi ca 100 SAP konsulter.


Kontakta oss