Stretch Evolve

Vi gör störst skillnad på SAP marknaden

92 % måste utveckla (evolve) sina affärsmodeller för att överleva digitaliseringens hastighet.

Källa: McKinsey och Company

Vi utvecklar världen med IT – varje dag! Våra kunder har SAP som plattform och för dem skapar vi värde – i allt vi gör! Vi ska göra störst skillnad på SAP-marknaden genom att våra lösningar används på bästa sätt i verksamheten. Den digitala resan ligger högst upp på våra kunders agenda. Konkurrensen är stenhård och slutkundupplevelsen betyder allt. Genom att utveckla de affärsmodeller som många stora kunder har stöd för i SAP skapar vi tid för affärsutveckling och reflektion – två nödvändiga steg för att hänga med och ta rätt framtida beslut. Men många stora företag har gamla affärsystemsinvesteringar som behöver uppdateras för att kunna följa dagens krav på snabb responstid, korta ledtider och rätt rapportering för beslut här och nu.

Den utvecklig som gör skillnad hos våra kunder är de lösningar som är konkurrenskraftiga under lång tid. ”Successful SAP Life Cycle!”

Det är här Stretch Evolve gör skillnad! Vi tänker ett steg längre i all vår SAP utveckling. Lösningarna ska fungera långsiktigt i praktiken och i det inkluderas hur väl användarna kan få ut full effekt av de investeringar som har gjorts. Vi har satsat stort på att både ha den tekniska spetskompetensen kring det senaste inom SAP såsom Leonardo, S/4 HANA, Ux, BI som att alla våra verksamhetsnära konsulter har certifiering inom Change Management allt för att få användarna med på den digitala resan. Stretch har arbetat med SAP sedan starten 2002 och vi är nu tre bolag på den svenska marknaden (Stretch Evolve, Stretch Procurement och Stretch Göteborg) som har 100 % fokus på att göra skillnad hos våra SAP kunder.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss så berättar vi.

Business goals

Vi skapar hållbara värden och lösningar som är konkurrenskraftiga över lång tid, som matchar kundens behov, situation och mognad. Vi hjälper kontinuerligt våra kunder att flytta fokus från projekt till helhet. Det skapar bestående resultat som vi tillsammans är stolta över.

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan