Stretch Evolve AB

Affärsutveckling som gör skillnad enligt Stretch Evolve

Stretch Evolve AB

Effekt med små medel och alltid
med användarens perspektiv i fokus

Vi förenklar våra kunders vardag främst inom logistik- och ekonomiprocesserna med SAPs teknik som möjliggörare. Det sparar tid och ökar tillgängligheten. På så vis skapar vi utrymme för er riktiga affär och för möjligheten till reflektion – två nödvändiga steg för att ligga i framkant och för att kunna fatta bra beslut för framtiden.

Alla företag behöver successivt uppdatera sina affärssystem för att kunna följa dagens krav på snabb responstid, korta ledtider och rätt rapportering för beslut här och nu.

Det är här Stretch Evolve gör skillnad på riktigt! Vi skapar stor effekt med små medel och tänker alltid ett steg längre i all vår SAP-utveckling. Lösningarna ska fungera långsiktigt och i praktiken. I det inkluderas hur väl användarna kan få ut full effekt av de investeringar som har gjorts eller ska göras.

Vi satsar stort på att både ha den tekniska spetskompetensen kring det senaste inom SAP. Vi är din vägledare mot S/4 HANA, vi förenklar din användarupplevelse med hjälp av appar (UX), och vi ökar din insikt med SAP Analytics Cloud. Dessutom har alla våra verksamhetsnära konsulter certifiering inom Change Management allt för att få användarna med på den digitala resan.

Stretch har arbetat med SAP sedan starten 2002.
Vi är idag SAP Gold Partner med ett ERP Cloud fokus. Totalt sett är vi tre bolag på den svenska marknaden (Stretch Evolve, Stretch Procurement och Stretch Göteborg) som har 100 % fokus på att göra skillnad hos våra SAP kunder. I Skandinavien är vi ca 100 SAP konsulter.


Kontakta oss