Stretch On Sense AB

Are you trying to define Sport Analytics?

Stretch On Sense - Qlik Elite Solution Provider

Ta ishockeyn och fotbollen till en helt ny nivå!

Vart är vi, vart ska vi, hur gör vi, det är tre korta frågeställningar som vi alla vill ha svar på.

Efterfrågan på en förenklad och detaljerad spelaranalys är stor och det finns många bra system där alla fyller sin funktion, dock är det lätt att det blir en uppsjö av information som är svår att sortera, hitta och som inte skapar någon tydlig överblick om vart är vi, vart ska vi och hur vi gör.

Med Stretch On Sense Cloud-plattform samlar vi allt på EN plattform och säkerställer att alla jobbar mot samma mål, är involverade i beslut och diskussioner som leder till ännu bättre resultat. Vi erbjuder en detaljerad analys på hur spelarna tränar, spelar och mår. Vi hjälper er till svaren på, vart är vi, vart ska vi, hur gör vi.

 

Vad får jag?

Vårt erbjudande

Karriär

Kontakta oss


Stretch On Sense ger dig

  • En smartare detaljanalys
  • En snabbare förståelse
  • En tydligare överblick
  • En ökad arbetskvalité
  • En ökad publikupplevelse

Stretch On Sense hjälper elitidrottsföreningar med en detaljerad, förenklad och lättbegriplig analys där det säkerhetsställs att alla jobbar mot samma mål, är involverade i beslut och diskussioner som leder till ännu bättre resultat.


Erbjudande

Med en innovativ och avancerad SaaS-plattform som verktyg hjälper vi elitföreningar att ”sålla terrängen” och skapa ett mervärde där resultaten förbättras, sportsliga som affärsmässiga.

 


Partners

Qlik Elite Solution Provider

Stretch On Sense är Qlik certifierade Elite Solution Provider samt stolt samarbetspartner med Malmö Redhawks och Medspelaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss