20 år av entreprenörskap

20 år i IT-branschen har gett oss koden till framgång: Entreprenörskap

20 år av Entreprenörskap

Stretch firar 20 år av entreprenörskap. Det har varit en fantastisk tillväxtresa som möjliggjorts genom vår tro på människans vilja och förmåga att skapa en bättre värld.

Vår berättelse börjar 2002 med en idé om att skapa en drivbänk för talangfulla människor med en stark drivkraft att vilja skapa smarta, hållbara och digitala lösningar som förbättrar verksamheter, människors vardag och samhället.

Idag, 20 år senare, har vi organiskt vuxit till en företagssfär bestående av 16 bolag, med ledande kompetens och erbjudanden på sina respektive marknader, de flesta av våra medarbetare är egentligen IT-specialister, affärsutvecklare, förändrings- och projektledare, hardcore kodare med mera. Men de arbetar alla mot målet att förbättra system, processer och strukturer så att våra kunders verksamheter fungerar bättre, kostar och slösar mindre samt tjänar mer pengar. Och de gör detta med nyfikenhet, nytänkande, passion och omtanke om kundens affär, personal och omvärld samt ett resultatorienterat arbetssätt.

Ingenting av detta hade varit möjligt utan våra modiga kunder som tillåtit oss att utmana. Våra medarbetares och ledares entreprenöriella förmåga att nyfiket se de verkliga behoven, problemen och utmaningarna för att sedan kunna anpassa befintliga eller skapa nya innovativa lösningar är en stor del av vår framgång. Och utan deras mod att våga utmana etablerade ”sanningar” och pröva nya stigar hade varken vi eller våra kunder kommit lika långt eller lärt oss lika mycket.

Så grattis till oss själva och till alla andra entreprenörer i samhället som utvecklar och skapar nya effekter…

 

Kudos by Stretch

Entreprenörer skapar växtkraft, arbetstillfällen och framtidstro. Dessa samhällshjältar vill vi hylla!

Nominerade

Vi vill hylla andra fantastiska entreprenörer utanför Stretchsfären som med nytänkande, passion och mod skapar förbättringar och tillväxt. Förbättringar som leder till effektivare processer, ökad insikt, bättre livskvalitet och ett mer hållbart samhälle.

Entreprenörshjältarna är många och vi kan inte hitta och uppmärksamma alla dessa pärlor. Men vi kommer att leta upp några av dem som vi anser glänser lite extra och som vågar vara sina egna stigfinnare för att skapa förbättringar som gagnar många och gör världen lite bättre.

Från och med juni 2022 kommer vi därför att varje månad ge våra kudos till entreprenör vars gärningar leder till både samhällsförbättrande och hållbara effekter.

 


Varje kund är en stammis. Vi vill driva i bevis att "en macka är en måltid"

Sommaren 2020 var kocken Isabelle Cederblad mellan jobb och ville starta något enkelt ihop med familjen. Så de öppnade en Food Truck!

På menyn fanns några goda mackor, pickles och en dipp som faktiskt fastnar på pommesen. Sommaren passerade och food trucken fick rulla vidare in på hösten. Bella, som Isabelle kallas, insåg att hon ville fortsätta utveckla konceptet. Mackverket skulle bli snyggt och stilrent, men fortfarande familjärt och välkomnande. Med fokus på säsongens råvaror, kött från Svenska gårdar och ekologiska grönsaker har Mackverket inte bara blivit en välkänd food truck i stora delar av Stockholm utan även utökat sin verksamhet med en restaurang i Ringens Centrum samt en catering verksamhet.

 

Mackverket – Trucken